Γεράσιμος Γεννατάς: Μου έχει κοστίσει να μη με πάρουν σε δουλειές επειδή λέω την άποψή μου δημόσια

20:34 - 16/07/2022

“Το metoo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας” σημείωσε ο Γεράσιμος Γεννατάς. Ο Γεράσιμος Γεννατάς παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου και μίλησε για το Me Too.  «Παλαιότερα ήμουν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις μου, πλέον είμαι πιο ευγενικός. Γιατί όμως να είμαστε ευγενικοί και πολιτισμένοι με κάτι που είναι ... Περισσότερα To άρθρο Γεράσιμος Γεννατάς: Μου έχει κοστίσει να μη με πάρουν σε δουλειές επειδή λέω την άποψή μου δημόσια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Επίσκεψη στην έπαυλη των Ντιτζ από την ταινία «Beetlejuice» μέσω Airbnb για 11 ημέρες

Χάος μετά τις πλημμύρες στη Βαλένθια: Στρατιώτες ψάχνουν επιζώντες στις λάσπες – Έκκληση για τρόφιμα και νερό

ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη: «Το κόμμα που ετοιμάζει θα είναι unfriendly για την Αριστερά – Καλή του τύχη»

Αλέξια: «Η Eurovision άλλαξε και δεν μπορώ να την παρακολουθώ όπως την έκαναν τα τελευταία χρόνια»

Θα κάνουμε Χριστούγεννα με υψηλότερο πληθωρισμό και ακριβότερες τιμές στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ΕΚΤ

Βίντεο από το διαλυμένο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων - Συντρίμμια παντού και σπασμένα μπαλκόνια