Γεράσιμος Γεννατάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι η ευτέλεια της ύπαρξής μας όλα αυτά»

13:00 - 16/07/2022

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα τηλεοπτική σειρά του Open, ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην To άρθρο Γεράσιμος Γεννατάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι η ευτέλεια της ύπαρξής μας όλα αυτά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γεράσιμος Γεννατάς για Λιγνάδη: «Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας, είμαστε σκυλιά που γαβγίζει το ένα στο άλλο»

«Το MeToo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας», θέλησε να ξεκαθαρίσει ο ηθοποιός - Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γεράσιμος Γεννατάς για MeToo και Λιγνάδη: «Λυπάμαι για εκεί που βρισκόμαστε σαν άνθρωποι»

«Το MeToo είναι θέμα της κοινωνίας και όχι του κλάδου μας», λέει ο δημοφιλής ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Γεράσιμος Γεννατάς για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας»

Ο Γεράσιμος Γεννατάς μίλησε στην εκπομπή Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για το #MeToo αλλά και τις αντιδράσεις με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Παλαιότερα ήμουν πιο αιχμηρός στις δηλώσεις μου, πλέον είμαι πιο ευγενικός. Γιατί όμως να είμαστε ευγενικοί και πολιτισμένοι με κάτι που είναι απάνθρωπο; Υποθέτω ότι μου έχει κοστίσει να μην με πάρουν […] The post Γεράσιμος Γεννατάς για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη: «Είναι ευτέλεια της ύπαρξής μας» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ιωάννα Μαλέσκου: Η απογευματινή έξοδος αγκαλιά με την κόρης της – Φωτογραφίες

Δημήτρης Σαμόλης: «Θα ήθελα ο πατέρας μου να με έχει αποδεχθεί και χωρίς να έχω παίξει στις “Άγριες Μέλισσες”»

Πέτρος Τατσόπουλος κατά Ανδρέα Καραγιάννη: «Τον λέω απατεώνα και του έχω πει να μου κάνει μήνυση εάν με θεωρεί συκοφάντη»

Πάνος Μουζουράκης: Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα της παράστασής του – Δες φωτογραφίες

Τα tips των make up artists για εσένα που έχεις ξηρό δέρμα

Αποκλειστικό: Δύο χρόνια περιμένει το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα» τη δωρεά του Νίκου Κοκλώνη από το J2US