Κατερίνα Μονογυιού: Η εξομολόγηση και η απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της – «Θέλω να γίνω μητέρα»

11:40 - 15/07/2022

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Alpha Τώρα» και προχώρησε To άρθρο Κατερίνα Μονογυιού: Η εξομολόγηση και η απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της – «Θέλω να γίνω μητέρα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Μονογυιού για την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της – «Δεν φαντάζεστε πόσο αγαπάω τα παιδιά»

Η Κατερίνα Μονογυιού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» και μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα και να κάνει κατάψυξη ωαρίων. «Ήμουν σε διάσταση με τον σύζυγό μου και ήθελα να μπω στη διαδικασία να φυλάξω το δικό μου γεννητικό υλικό, τα ωάριά μου. Γιατί είμαι 38 ετών και όπως καταλαβαίνετε όταν θες ... Περισσότερα To άρθρο Κατερίνα Μονογυιού για την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της – «Δεν φαντάζεστε πόσο αγαπάω τα παιδιά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

H Κατερίνα Μονογυιού μιλάει για την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ήταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα...

Διαβάστε το στο Zougla

Κατερίνα Μονογυιού: Ήμουν σε διάσταση, δεν μπορούσα να καταψύξω τα ωάριά μου

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού μίλησε για την απόφασή της να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. «Ήμουν σε διάσταση τότε με τον σύζυγό μου και ήθελα να μπω στη διαδικασία να φυλάξω το δικό μου γενετικό υλικό, τα ωάριά μου. Η γιατρός μου με ενημέρωσε πως δεν μπορώ να το κάνω, επειδή υπάρχει κόλλημα στον νόμο. Μου είπε ότι λόγω του ότι είμαι σε διάσταση, δεν μπορώ να κάνω φύλαξη ωαρίων», είπε αρχικά η Κατερίνα Μονογυιού. «Ο Τζώρτζης δεν ήταν τυχερός» Όσον αφορά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αδερφού της, Τζώρτζη Μονογυ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

H Κατερίνα Μονογυιού μιλάει για την απόφαση να καταψύξει τα ωάριά της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Alpha Τώρα» ήταν η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, η οποία μίλησε για την επιθυμία της να γίνει μητέρα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»