Ιβάνα Τραμπ: Συντετριμέννη η κόρη της Ιβάνκα – «Γοητευτική, παθιασμένη και εξωφρενικά αστεία»

08:42 - 15/07/2022

Συντετριμμένη είναι η Ιβάνκα Τραμπ για τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της Ιβάνα σε ηλικία 73 ετών. «Είμαι συντετριμμένη από τον θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν πανέξυπνη, γοητευτική, παθιασμένη και εξωφρενικά αστεία. Ήταν πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της ενέργεια. Έζησε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς να χάνει ποτέ την ευκαιρία για γέλιο και χορό. Θα μου λείπει παντοτινά και θα κρατώ πάντα ζωντανή τη μνήμη της στις καρδιές μας», έγραψε η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Instagram. Την ανάρτηση συνοδεύουν τρυφερές φωτογραφίες μητέρας και κόρης. «Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή όμο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

«Χρόνια σου πολλά μοναδικέ μου» – Η ευχή της Σίας Κοσιώνη για τα γενέθλια του Κώστα Μπακογιάννη

Φωτιά στο Κοκκάρι Σάμου – Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Στις Βρυξέλλες ο Σταύρος Παπασταύρου για το Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας – Θέμα η ασφάλεια του ευρωπαϊκού συστήματος

Επικοινωνία του Τραμπ με τον Ερντογάν για την κατάσταση στη Συρία – Συζητήθηκε το ουκρανικό και η άρση των κυρώσεων CAATSA

Τροχαίο στο Περιστέρι: Η στιγμή που το αυτοκίνητο της 22χρονης «καρφώνεται» με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ταξί

Μάικ Τζέιμς και Σ. Μπράουν για την Εθνική – «Όχι» από Ναν και Γκραντ