Ιβάνα Τραμπ: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης της Ιβάνκα Τραμπ μετά τον θάνατό της

08:26 - 15/07/2022

Θλίψη προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Ιβάνα Τραμπ σε ηλικία 73 ετών. Το δυσάρεστο To άρθρο Ιβάνα Τραμπ: Το συγκινητικό «αντίο» της κόρης της Ιβάνκα Τραμπ μετά τον θάνατό της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Το συγκινητικό «αντίο» της Ιβάνκα Τραμπ στη μητέρα της Ιβάνα – «Η μαμά ήταν…»

Μια ανάρτηση στο Instagram και τέσσερις φωτογραφίες από την, τρυφερή, παιδική της ηλικία. Αυτόν τον τρόπο επέλεξε η Ιβάνκα Τραμπ να αποχαιρετίσει δημόσια τη μητέρα της. Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν. Δεν είναι ακόμη γνωστή η αιτία του θανάτου της Ιβάνα Τραμπ, της πρώτης συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ, της ... Περισσότερα To άρθρο Το συγκινητικό «αντίο» της Ιβάνκα Τραμπ στη μητέρα της Ιβάνα – «Η μαμά ήταν…» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιβάνκα Τραμπ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της

Σε ηλικία 73 χρόνων έφυγε από τη ζωή η Ιβάνα Τραμπ, πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Με συγκίνηση η κόρη της, Ιβάνκα Τραμπ την αποχαιρέτησε με ένα μήνυμα που ραγίζει καρδιές. «Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα – μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, με λαμπερή ομορφιά και […] The post Ιβάνκα Τραμπ: Το συγκινητικό μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ενοχλημένη η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Χάρη Βαρθακούρη: «Εγώ που είμαι εργαζόμενη μητέρα, δεν με χρειάζονται τα παιδιά μου;»

Ντορέττα Παπαδημητρίου για εκπομπές: «Το να συζητάς κάθε μέρα για τόσο δύσκολα θέματα είναι και για σένα πολύ επιβαρυντικό και ψυχοφθόρο»

Αντελίνα Βαρθακούρη για Χρηστίδου: «Για όσους έχουν σύγχυση για το πού ξεκινάει η πολιτική ορθότητα, τους προτείνω να σκέφτονται λίγο παραπάνω»

Ναταλία Γερμανού: Πως υποδέχτηκε τον Δημήτρη Πανόπουλο στο «Καλύτερα δε γίνεται» μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις

Ελεονώρα Μελέτη: «Ήμουν η μόνη που δεχόμουν την ερώτηση “τι θα κάνεις με το παιδί σου;” – Ο μπαμπάς δεν θα το αφήσει πίσω;»

Μην τρέχεις, μην πηδάς, μην αγγίζεις – Τα «μη» των γονιών και πώς μπλοκάρουν τα παιδιά μας