Σούπερ Κική: «Μπήκα εγώ φυλακή και κάποιοι άλλοι βγήκαν αθώοι»

20:10 - 14/07/2022

Η Σούπερ Κική απάντησε στα μηνύματα που έλαβε στα social media τα οποία ζητούσαν να τοποθετηθεί To άρθρο Σούπερ Κική: «Μπήκα εγώ φυλακή και κάποιοι άλλοι βγήκαν αθώοι» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Super Κική: Μπήκα εγώ φυλακή αλλά κάποιοι άλλοι βγήκαν αθώοι

Πληθώρα μηνυμάτων δέχθηκε η Super Κική στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την αποφυλάκιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη. Οι διαδικτυακοί της φίλοι, της ζητούσαν να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, εκείνη όμως το έκανε με έναν δικό της τρόπο, διαφορετικό από αυτόν με τον οποίο τους είχε συνηθίσει και εξήγησε το λόγο. Η instagrammer η οποία έχει παραδεχτεί στο παρελθόν πως είχε βρεθεί στη φυλακή, απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από μια σειρά βίντεο τα οποία δημοσίευσε στο instagram. «Σχετικά με το θέμα της δικαιοσύνης, δεν μπορώ να κάνω κάτι, όσα στόρις και να ανεβάσω, δικαιοσύνη δεν θα υπάρχει. Το έχω δει από τα 18 μου, φυλακή δεν ξέρω γιατί μπήκ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σούπερ Κική: «Μπήκα εγώ φυλακή και κάποιοι άλλοι βγήκαν αθώοι»

Η Σούπερ Κική απάντησε στα μηνύματα που έλαβε στα social media τα οποία ζητούσαν να τοποθετηθεί ανοιχτά μετά τις εξελίξεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.Η Σούπερ Κική απάντησε στα μηνύματα που έλαβε στα social media τα οποία ζητούσαν να τοποθετηθεί ανοιχτά μετά τις εξελίξεις για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη.Η γνωστή instagrammer η οποία, όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν, είχε βρεθεί στη φυλακή, απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από βίντεο στο instagram. «Σχετικά με το θέμα της δικαιοσύνης, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Super Κική: "Μπήκα εγώ φυλακή και κάποιοι άλλοι βγήκαν αθώοι"

"Σχετικά με το θέμα της δικαιοσύνης, δεν μπορώ να κάνω κάτι, όσα στόρις και να ανεβάσω"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»