Ο Κώστας Φραγκολιάς… άδειασε τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Μου ζήτησε να μην πω τίποτα…»
09:48 - 18/10/2019
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκίνησε διεθνή καριέρα στην υποκριτική με τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix και το Happy Day […]
The post Ο Κώστας Φραγκολιάς… άδειασε τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Μου ζήτησε να μην πω τίποτα…» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Φραγκολιάς: «Ο Σπαλιάρας μου ζήτησε να μην πω τίποτα»
Ο παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς έριξε σπόντα για τον φίλο του Γιάννη Σπαλιάρα
Διαβάστε το στο in.grΟ Κώστας Φραγκολιάς «αδειάζει» τον Γιάννη Σπαλιάρα
Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι. Και λόγω της σχέσης που έχουν, ο Κώστας Φραγκολιάς ήξερε από νωρίς...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΟ Κώστας Φραγκολιάς άδειασε τον Γιάννη Σπαλιάρα: "Μου ζήτησε να μην πω τίποτα…" (VIDEO)
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκίνησε διεθνή καριέρα στην υποκριτική με τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix και στον αέρα του Happy Day έπαιξαν την πρώτη σκηνή στην οποία παίρνει μέρος ο ηθοποιός.
Ο Κώστας Φραγκολιάς έλαβε στο κινητό του, τα επόμενα λεπτά, μηνύματα με παράπονα για τις αναφορές της παρέας της εκπομπής στον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, είπε κάτι στον αέρα που κανείς δεν περίμενε.
«Το θέμα με το Netflix το ξέρω από τον Ιούνιο, το συζητήσαμε με τον Γιάννη και μου ζήτησε να μην πω τίποτα. Το σεβάστηκα και από μόνος του μου είπε πως όταν αποφασίσει να μιλήσει γι’ αυτό θα είναι σε μένα, συνεπάγεται σ’ εμάς. Από τότε ο Γιάννης έχει μιλήσει σε όλους, εκτός από εμάς», ανέφερ
Διαβάστε το στο thestival.grΟ Κώστας Φραγκολιάς «δίνει» τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Μου είχε ζητήσει να...» (βίντεο)
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκίνησε διεθνή καριέρα στην υποκριτική με τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix και το Happy Day έπαιξαν την πρώτη σκηνή στην οποία παίρνει μέρος ο ηθοποιός.
Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα…
Ο Κώστας Φραγκολιάς έλαβε στο κινητό του, τα επόμενα λεπτά, μηνύματα με παράπονα για τις αναφορές της παρέας της εκπομπής στον Γιάννη Σπαλιάρα. Ο παρουσιαστής, λοιπόν, είπε κάτι στον αέρα που κανείς δεν περίμενε.
«Το θέμα με το Netflix το ξέρω από τον Ιούνιο, το συζητήσαμε με τον Γιάννη και μου ζήτησε να μην πω τίποτα. Το σεβάστηκα και από μόνος του μου είπε πως όταν αποφασίσει να μιλήσει γι’ αυτό θα είναι σε μένα, συνεπάγεται σ’ εμάς. Από τότε ο Γιάννης έχει μιλήσει σε όλους, ε
Διαβάστε το στο pronews.grΟ Κώστας Φραγκολιάς… άδειασε τον Γιάννη Σπαλιάρα: «Μου ζήτησε να μην πω τίποτα…»
Ο Γιάννης Σπαλιάρας ξεκίνησε διεθνή καριέρα στην υποκριτική με τη συμμετοχή του σε σίριαλ του Netflix και το Happy Day έπαιξαν την πρώτη σκηνή στην οποία παίρνει μέρος ο ηθοποιός. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν ποικίλα… Ο Κώστας Φραγκολιάς έλαβε στο κινητό του, τα επόμενα λεπτά, μηνύματα με παράπονα για τις αναφορές της παρέας της […]
Διαβάστε το στο irafina.grΟ Κώστας Φραγκολιάς άδειασε τον Γιάννη Σπαλιάρα on air! Tι συνέβη; (Video)
Νέα κόντρα; Τι συνέβη ανάμεσα στον Γιάννη Σπαλιάρα και τον Κώστα Φραγκολιά; Γιατί ο Κώστας Φραγκολιάς του τα έχωσε στον αέρα του Happy Day; Nέα κόντρα του Σπαλιάρα με τον Φραγκολιά; Ο Γιάννης Σπαλιάρας συμμετέχει σε σίριαλ του Netflix και το Happy Day έδειξε την πρώτη σκηνή στην οποία παίρνει μέρος ο ηθοποιός. Μπουρλότο ο Φραγκολιάς με τον Σπαλιάρα! Ο Κώστας Φραγκολιάς έλαβε κάποια μηνύματα στο κινητό του
The post Ο Κώστας Φραγκολιάς άδειασε τον Γιάννη Σπαλιάρα on air! Tι συνέβη; (Video) appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.gr