Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν την διαφορά ηλικίας που έχω με τον Χάρη»
15:08 - 14/07/2022
Καλεσμένοι στο πλατό της εκπομπής Love It βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14/7 ο Χάρης Χριστόπουλος
To άρθρο Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε όταν σχολίαζαν την διαφορά ηλικίας που έχω με τον Χάρη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε γιατί σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας μου με τον Χάρη»
Ο Χάρης Χριστόπουλος και η σύντροφός Ανίτα Μπραντ ήταν καλεσμένοι στο πλατό του «Love it» και μίλησαν για τον ερχομό […]
The post Ανίτα Μπραντ: «Με πονούσε γιατί σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας μου με τον Χάρη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνίτα Μπραντ: "Με πονούσε γιατί σχολίαζαν τη διαφορά ηλικίας μου με τον Χάρη"
"Έλεγαν ότι είμαι μαζί του για χρήματα και πολλά άλλα"
Διαβάστε το στο patrasevents.grΑνίτα Μπραντ: «Παλιά με πονούσαν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Χάρη»
Η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έχουν επιλέξει να αγκαλιάζουν τη θετικότητα στη ζωή τους. Παρόλα αυτά, ο γνωστός φωτογράφος και η επιχειρηματίας εκμυστηρεύτηκαν στην Ιωάννα Μαλέσκου και στην παρέα της ότι υπήρξαν φορές που έχουν δεχτεί αρνητικά σχόλια κυρίως μέσω των social media για διάφορους λόγους. «Έχω λάβει και άσχημα σχόλια και αρνητικά […]
The post Ανίτα Μπραντ: «Παλιά με πονούσαν τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με τον Χάρη» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr