«Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος! Ήταν θέμα περιέργειας»

12:36 - 14/07/2022

«Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος! Δεν ήταν θέμα δικαιοσύνης, ήταν θέμα περιέργειας» έγραψε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του ένοχου πια για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, με χρήστες των social media να ξεσπούν για την προκλητική απόφαση. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος! Ήταν θέμα περιέργειας»

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του ένοχου πια για δύο βιασμούς ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη, με χρήστες των social media να ξεσπούν για την προκλητική απόφαση. Ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που σήμερα με στόρι του στο Instagram σχολίασε την απόφαση να χορηγηθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη […] The post «Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος! Ήταν θέμα περιέργειας» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Τώρα που διαπιστώθηκε ότι ήταν βιαστής αφέθηκε ελεύθερος»

O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος χωρίς να αναφέρει το όνομα του Δημήτρη Λιγνάδη, σχολίασε την δικαστική απόφαση να του χορηγηθεί αναστολή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή