Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή για ξυλοδαρμό – Η νέα ημερομηνία

10:48 - 14/07/2022

Σε αναβολή οδηγήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή για ξυλοδαρμό – Η νέα ημερομηνία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβολή για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού – Η νέα ημερομηνία

Σε αναβολή οδηγήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη του τραγουδιστή Θέμη ΑδαμαντίδηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή για ξυλοδαρμό – Πότε θα πραγματοποιηθεί

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη για τον ξυλοδαρμό για τις 4 Οκτωβρίου

Στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κυρίας Κίρκη, η οποία δεν βρέθηκε σήμερα στην δικαστική αίθουσα

Διαβάστε το στο news.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Για τις 4 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή

Για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»