Μαρία Αναστασοπούλου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»
10:22 - 14/07/2022
Στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος με την αναφορά του στον ΣΚΑΙ για […]
The post Μαρία Αναστασοπούλου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Αναστασοπούλου: «Διαβάζετε τρολς κ. Τσίπρα και τα χρησιμοποιείται ως επιχειρήματα – Να ζητήσετε συγγνώμη»
Την αντίδραση της δημοσιογράφου Μαρίας Αναστασοπούλου προκάλεσαν κάποια από τα λεγόμενα του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Τσίπρα, σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. «Επειδή σαν κανάλι κρατήσατε αξιοπρεπή στάση για το ζήτημα, το ίδιο κανάλι που όταν ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη μιλούσε για γνωστό σκηνοθέτη συστηματικά μέχρι να αρχίσει να λέει το όνομά του, χθες έγραψε “καταδικάστηκε μόνο για δύο βιασμούς ανηλίκων“. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω» είπε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε: «Εγώ νομίζω ότι κάνετε λάθος ως προς αυτό. Νομίζω ότι έχετε πέσει στην παγίδα, γιατί νομίζω ότι είναι μοντάζ αυτό που έχετε δει στα social media κ. Τσίπρα.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜαρία Αναστασοπούλου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»
Στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος με την αναφορά του στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση Λιγνάδη, προκάλεσε την αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου.Στο πλατό της εκπομπής «Σήμερα» ήταν καλεσμένος ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος με την αναφορά του στον ΣΚΑΪ για την υπόθεση Λιγνάδη, προκάλεσε την αντίδραση της Μαρίας Αναστασοπούλου.«Επειδή σαν κανάλι κρατήσατε αξιοπρεπή στάση για το ζήτημα, το ίδιο κανάλι που όταν ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη μιλούσε για γνωστό σκηνοθέτη συστηματικά μέχρι να αρχίσει να […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕνοχλημένη η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα του «Σήμερα»: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»
Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν έκρυψε την ενόχλησή της με όσα ανέφερε ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας στον
To άρθρο Ενοχλημένη η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα του «Σήμερα»: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΜαρία Αναστασοπούλου κατά Γιώργου Τσίπρα: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»
«Έρχεστε εδώ, μέσα στον ΣΚΑΙ, και μας λέτε για τα τρολς τώρα»
Διαβάστε το στο news.gr