Κώστας Τσιμίκας: «Πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, εάν θέλω να πετύχω τους στόχους μου»

23:02 - 13/07/2022

Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, αλλά και στους στόχους του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Κώστας Τσιμίκας βρίσκεται στην Μπανγκόγκ, για την προετοιμασία της Λίβερπουλ, τόνισε ότι οι σκληρές προπονήσεις θα βοηθήσουν την ομάδα να… βάλει ψηλά τον ... Περισσότερα To άρθρο Κώστας Τσιμίκας: «Πρέπει να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά, εάν θέλω να πετύχω τους στόχους μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Ο Χρήστος Ζαφείρης πέτυχε όμορφο γκολ με τη Σλάβια Πράγας κόντρα στη Μπουντεγιόβιτσε

Ηandelsblatt: Γιατί και που οι Γερμανοί καίγονται να αγοράσουν κατοικία στην Ελλάδα για τις διακοπές τους

Ο Ερντογάν μίλησε τηλεφωνικά με τον Πούτιν προτού συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ

Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός: Το γκολ του Τζούρισιτς που έδωσε προβάδισμα στους πράσινους στο Αγρίνιο

Πόρτο Ράφτη: Συναγερμός για τον εντοπισμό 22χρονου κολυμβητή

Έλενα Παπαρίζου: «Τα Χριστούγεννα είναι δύσκολη εποχή γιατί έχασα τον πατέρα μου»