Άδωνις Γεωργιάδης και Ευγενία Μανωλίδου μαζί στη Βουλή μετά τη διάψευση των φημών ότι την χτύπησε – Δείτε φωτογραφίες
18:54 - 13/07/2022
Οι μαθητές της Ελληνικής Αγωγής ξεναγήθηκαν στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου - Η Ευγενία Μανωλίδου παρακολούθησε και τη συζήτηση για την Παιδεία από τα θεωρεία της Βουλής
Μαζί στη Βουλή βρέθηκαν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς οι μαθητές της Ελληνικής Αγωγής ξεναγήθηκαν στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου.
Λίγο νωρίτερα, με αναρτήσεις τους στα social media, είχαν και οι δύο διαψεύσει τις φήμες περί ξυλοδαρμού της Ευγενίας Μανωλίδου από τον σύζυγό της, υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Για «χυδαίο ψέμα» έκανε συγκεκριμένα λόγο η κυρία Μανωλίδου, ενώ προηγουμένως ο κ. Γεωργιάδης είχε γράψει στο Twitter:
protothema.gr
The post
Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άδωνις Γεωργιάδης: Με την Ευγενία Μανωλίδου μαζί στην Βουλή – «Ο εκτσογλανισμός στην πολιτική ζωή είναι αλήθεια»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου στην Βουλή, ενώ ο ίδιος με δημόσιες τοποθετήσεις σε τηλεοπτικούς σταθμούς και με αναρτήσεις στα social media ξεκαθαρίζει ότι ποτέ δεν χτύπησε την σύζυγο του. Ο υπουργός Ανάπτυξης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε ότι «από την πρώτη μέρα που μπήκα στην πολιτική έχω ακούσει εναντίον μου τα πάντα. Αυτό όμως που συνέβη τις τελευταίες μέρες με την λάσπη και τον οχετό εναντίων της οικογένειας μου, ξεπέρασε κάθε όριο». «Αυτό που είπε ο πρωθυπουργός για τον εκτσογλανισμό στην πολιτική ζωή, δυστυχώς είναι αλήθεια. Θέλω να παρακαλέσω τους πολιτικούς μου αντιπάλους, να αντιπαρατεθούμε πολιτικά όσο θέλουνε, αλλά να α
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Μαζί στη Βουλή μετά τη διάψευση των φημών ότι τη χτύπησε
Η Ευγενία Μανωλίδου παρακολούθησε και τη συζήτηση για την Παιδεία από τα θεωρεία της Βουλής
Διαβάστε το στο e-daily.grΆδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Μαζί στη Βουλή μετά τη διάψευση των φημών ότι τη χτύπησε – Δείτε φωτογραφίες
Οι μαθητές της Ελληνικής Αγωγής ξεναγήθηκαν στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου – Η Ευγενία Μανωλίδου παρακολούθησε και τη συζήτηση για την Παιδεία από τα θεωρεία της Βουλής Μαζί στη Βουλή βρέθηκαν σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς οι μαθητές της Ελληνικής Αγωγής ξεναγήθηκαν στο κτίριο και τις εκθέσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου. Λίγο […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.gr