Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Ευχαριστώ τον θεό που μου τον έστειλε»

15:46 - 13/07/2022

Οι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, που βρήκαν τον έρωτα στο φετινό Survivor, εμφανίστηκαν σήμερα μαζί στην εκπομπή Love It. Ο φαρμακοποιός και το μοντέλο δέχτηκαν πολλές ερωτήσεις για το δεσμό τους, με τους δυο πρώην παίκτες του Survivor να μιλούν για το παράπονό τους από τους τηλεθεατές αλλά και την παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη […] The post Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Ευχαριστώ τον θεό που μου τον έστειλε» appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανδριώτου για Μαρτίκα: Ευχαριστώ τον Θεό που μου τον έστειλε- Έχω τον κωδικό στο κινητό του, ζηλεύω

Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν σήμερα ο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες μέρες μετά τον τελικό του Survivor.Την πρώτη τους κοινή συνέντευξη παραχώρησαν σήμερα ο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, λίγες μέρες μετά τον τελικό του Survivor.Το ερωτευμένο ζευγάρι, βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Love It», και μεταξύ άλλων μίλησαν για τη σχέση τους. «Γενικά φοβάμαι να εκθέσω τις σχέσεις μου στα social και δεν το έχω κάνει. Επειδή όμως στο ριάλιτι το […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»