Νέλλη Γκίνη: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, έκανα το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου»

10:44 - 13/07/2022

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια μίλησε για τον […] The post Νέλλη Γκίνη: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, έκανα το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέλλη Γκίνη για Μιχάλη Ζαμπέτα: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν τον γάμο»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη, η οποία αναφέρθηκε στον έρωτα και το χωρισμό της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα...

Διαβάστε το στο Zougla

Νέλλη Γκίνη: Ο χωρισμός με τον Μιχάλη Ζαμπέτα 15 μέρες πριν τον γάμο και η εγκυμοσύνη

«Έκανα το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου. Ήταν βλακεία μου, ανοησία μου», είπε η Νέλλη ΓκίνηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Νέλλη Γκίνη για Μιχάλη Ζαμπέτα: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο»

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη, η οποία αναφέρθηκε στον έρωτα και το χωρισμό της με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά και το λάθος...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Νέλλη Γκίνη: «Διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες πριν το γάμο, έκανα το λάθος να σταματήσω την εγκυμοσύνη μου»

Για τον έρωτα και το χωρισμό με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά και το λάθος που έκανε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, μίλησε η Νέλλη Γκίνη στο περιοδικό «Λοιπόν».Για τον έρωτα και το χωρισμό με τον Μιχάλη Ζαμπέτα, αλλά και το λάθος που έκανε να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, μίλησε η Νέλλη Γκίνη στο περιοδικό «Λοιπόν».Με τον Μιχάλη Ζαμπέτα γιατί χωρίσατε; Με τον Μιχάλη κι εκεί λειτούργησε η παρόρμησή μου. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, παράφορος έρωτας και διαλύθηκε η σχέση μας 15 μέρες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε