Αναστασιάδης: Μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας μου θα παραμείνω προσηλωμένος στην επανένωση της Κύπρου

21:40 - 12/07/2022

Στις εξαίρετες σχέσεις μεταξύ Κύπρου και ΗΠΑ, καθώς και στην κοινή βούληση για περαιτέρω ενίσχυση τους, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του κατά τη δεξίωση που παρέθεσε η Πρέσβης των ΗΠΑ στη Λευκωσία Τζούντιθ Γκάρμπερ, με την ευκαιρία της 246ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Διαβάστε Περισσότερα στο mononews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ν. Αναστασιάδης: Ως την τελευταία μέρα της θητείας μου θα συνεχίσω τις άοκνες προσπάθειες επανένωσης της Κύπρου

Στις εξαίρετες σχέσεις μεταξύ Κύπρου και ΗΠΑ, καθώς και στην κοινή βούληση για περαιτέρω ενίσχυση τους, αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης σε χαιρετισμό του...

Διαβάστε το στο Zougla

Αναστασιάδης: Μέχρι τέλους της θητείας μου θα προσπαθω για λύση στο Κυπριακό

Αναστασιάδης: Μέχρι τέλους της θητείας μου θα προσπαθω για λύση στο Κυπριακόekomninou Tue, 12/07/2022 - 23:00

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ mononews.gr

JPMorgan: Κέρδη και έσοδα άνω των εκτιμήσεων το γ’ τρίμηνο

Ώρα μηδέν για τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό: Τι θα αποφασίσουν οι δικαστές του ΣτΕ, τι υποστήριξαν οι δικηγόροι

Smart City Innovators: Έξυπνες Πόλεις για ένα Βιώσιμο μέλλον

Mασάζ για μακροζωία; Τι λένε οι επιστημονικές έρευνες

Πιερρακάκης: Για 2η φορά πρόεδρος του Global Strategy Group του ΟΟΣΑ

Ομαδικά εργαστήρια επαγγελματικής πληροφόρησης και συμβουλευτικής για εργαζόμενους, ανέργους και ευάλωτες ομάδες