Άννα Μαρία Βέλλη: «Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο, τα δάκρυα είναι ανακούφισης»
17:58 - 12/07/2022
Η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, έκανε τον δικό της απολογισμό
To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: «Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο, τα δάκρυα είναι ανακούφισης» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Άννα Μαρία Βέλλη: Μετά από έναν χρόνο ψυχοθεραπείας, κάνει τον απολογισμό της - «Τα δάκρυα είναι ανακούφισης»
Η διάσημη YouTuber και πρώην Survivor μίλησε για το πρόβλημα που τη βασάνιζε και την έκανε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΆννα Μαρία Βέλλη: Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο, τα δάκρυα είναι ανακούφισης
Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Βέλλη στα social media… Τα οφέλη που είδε από την απόφαση να ξεκινήσει, ακριβώς έναν χρόνο πριν, ψυχοθεραπεία θέλησε να μοιραστεί η Άννα Μαρία Βέλλη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, δημοσιεύοντας μια ιστορία στο προφίλ της, η η Άννα Μαρία Βέλλη έγραψε ... Περισσότερα
To άρθρο Άννα Μαρία Βέλλη: Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο, τα δάκρυα είναι ανακούφισης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΆννα Μαρία Βέλλη: Μου πήρε ένα χρόνο ολόκληρο, τα δάκρυα είναι ανακούφισης
Διάθεση για εξομολογήσεις είχε η Άννα Μαρία Βέλλη η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τις σκέψεις της για την απόφαση της να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία. Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια, ξεκίνησε τις συνεδρίες πριν από περίπου ένα χρόνο. Τι την οδήγησε στην απόφαση αυτή; Το αίσθημα πως δεν μπορούσε να διαχειριστεί τίποτα στη ζωή της και με κάθε συνεδρία που έκανε, ερχόταν και κάτι άλλο στην επιφάνεια. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, η Άννα Μαρία Βέλλη αισθάνεται ανακουφισμένη και γι’ αυτό δακρύζει. «Ένα χρόνο πριν ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ τίποτα στη ζωή μου. Νόμιζα ότι ήξερα τι ήθελα να λύσω αλλά με κάθε συνεδρία ερχόταν κάτι άλλο στην επιφάνεια. Σ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr