Αναχώρησε η ΑΕΚ για Ολλανδία

11:42 - 12/07/2022

Οι Κιτρινόμαυροι αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης για το Αλκμάαρ της Ολλανδίας, εκεί που θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το Άλκμααρ από σήμερα θα γίνει η… έδρα της ΑΕΚ για τις επόμενες 16 ημέρες, για να πραγματοποιήσει στην Ολλανδία, το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Οι Κιτρινόμαυροι αναχώρησαν σήμερα το πρωί απ’ το […] The post Αναχώρησε η ΑΕΚ για Ολλανδία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στιγμές από την αναχώρηση της ΑΕΚ για Ολλανδία (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφικό υλικό

Διαβάστε το στο aek365.com

Αναχώρησε για Ολλανδία η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Αναχώρησε για Ολλανδία η ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) 12/07/2022 Η ΑΕΚ αναχώρησε από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» το πρωί της Τρίτης για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Το ραντεβού δόθηκε στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής και με λεωφορείο έφτασαν στον αεροδρόμιο για να πάρουν το αεροπλάνο. Η βάση της κιτρινόμαυρης αποστολής θα είναι το Άλκμααρ, όπου μέχρι τις 29 Ιουλίου ο Ματίας Αλμέιδα θα δουλέψει με τους παίκτες του, ανεβάζοντας ρυθμούς. Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της η Ένωση θα αντιμετωπίσει τη Γκενκ (16/7, 17:00) στο γήπεδο της βελγικής ομ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ: Το ταξίδι της ΑΕΚ για την Ολλανδία

ΒΙΝΤΕΟ: Το ταξίδι της ΑΕΚ για την Ολλανδία 13/07/2022 Στο Άλκμααρ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η αποστολή της ΑΕΚ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η κάμερα του AEK TV ακολούθησε την αποστολή της Ένωσης και σας παρουσιάζει εικόνες από το πρώτο ταξίδι της σεζόν.

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τρέλα στα ξένα πρακτορεία με την υποδοχή Μαρσιάλ

Απόφαση της Σουλούκου η αποχώρηση Ντε Ρόσι από τη Ρόμα

Παράνοια του κόσμου με την άφιξη Μαρσιάλ (VIDEO)

Ο έρωτας της Κάβουρα με τον Τζαβέλλα και το αρχικό του στον λαιμό της

Μαρσιάλ: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του παιχταρά (VIDEO)

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ήττα στο φιλικό με τον ΠΑΟ