Σούπερ Κική: «Έχω άπειρη δουλειά μπροστά μου» – Η ψυχοθεραπεία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

23:08 - 11/07/2022

Έγκυος η Σούπερ Κική, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, το To άρθρο Σούπερ Κική: «Έχω άπειρη δουλειά μπροστά μου» – Η ψυχοθεραπεία κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σούπερ Κική: «Έχω άπειρη δουλειά μπροστά μου» – Η ψυχοθεραπεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η Σούπερ Κική, πρόσφατα αποκάλυψε πως θα αποκτήσει το πρώτο της παιδί, το οποίο και θα μεγαλώσει μόνη της.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Super Κική: Η ψυχοθεραπεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η Super Κική αποκάλυψε πρόσφατα πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μάλιστα, σκοπεύει να το μεγαλώσει μόνη της. Ωστόσο, κάποιες κρίσεις...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

H Super Κική αποκάλυψε ότι πάει σε ψυχολόγο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

«Έχω άπειρη δουλειά μπροστά μου» Η δημοφιλής Instagrammer εξήγησε πως ξεκίνησε να επισκέπτεται ψυχολόγο και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματά τηςΠροβλήματα ψυχικής υγείας αντιμετωπίζει η Σούπερ Κική κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.Η γνωστή Instagrammer αποκάλυψε πρόσφατα πως θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί και μάλιστα, σκοπεύει να το μεγαλώσει μόνη της.Ωστόσο, κάποιες κρίσεις […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»