Μάνος Δασκαλάκης: Κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις του – Τι λέει για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

20:32 - 11/07/2022

Τέσσερις φορές συναντήθηκε η ειδική πραγματογνώμονας που διόρισε η ανακρίτρια με τον Μάνο Δασκαλάκη, προσπαθώντας να βρει τον μίτο στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα. Η εξιστόρησή του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Ant1, ήταν γεμάτη κενά και αντιφάσεις. «Την έχω για όλα πλέον ικανή αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να τα κάνει όλα αυτά. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι έχει σκοτώσει τα παιδιά μου. Μπορεί να το έχει κάνει αλλά εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ» είπε ο Μάνος Δασκαλάκης με σπασμένη φωνή στη ψυχολόγο που διόρισε η 18η τακτική ανακρίτρια προκειμένου να μπορέσει να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα του εν διαστάσει συζύγου της προφυλακισμέ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα – Δασκαλάκης: κενά και αντιφάσεις στις καταθέσεις του

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα» λέει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου Ανδρέα Ηλιάδη που έγιναν στη διάρκεια συνομιλίας στο twitter τη νύχτα της Κυριακής και στην οποία είχε κληθεί ως βασικός εισηγητής ώστε να ακολουθήσει συζήτηση. 8.000 άτομα άκουσαν τον κ. Ηλιάδη και πραγματικά εξεπλάγησαν από όσα είπε  κυρίως για τον Μάνο Δασκαλάκη. Ο κ. […] Το άρθρο Πάτρα – Μάνος Δασκαλάκης: «Ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα» λέει ο γιατρός της Τζωρτζίνας εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα, λέει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Τι είπε για την υπόθεση ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Πάτρα: «Ο Μάνος Δασκαλάκης ήξερε τις υποψίες μου για έγκλημα», λέει ο γιατρός της Τζωρτζίνας

Ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, αποκάλυψε πως είχε ενημερώσει τον Μάνο Δασκαλάκη για τις σοβαρές υποψίες του πως ο θάνατός της οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Ειδικότερα, μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή στο Twitter ο διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης είπε πως ενώ ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, γνώριζε για τις υποψίες του και δεν τον προσέγγισε ποτέ για να μιλήσουν για το θέμα, σύμφωνα με το flamis. «Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της μικρής Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα έκανα πολύωρες συζητήσεις και με τον πατέρα, νο

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Οι ηγέτες της G20 συμφωνούν σε μέτρα για την φορολόγηση των μεγάλων περιουσιών

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 19/11/2024

Λίβανος: Τουλάχιστον 35 νεκροί και 143 τραυματίες ο απολογισμός των χθεσινών ισραηλινών πληγμάτων

Η στιγμή που ο 44χρονος σέρνει με το αυτοκίνητο τη σύντροφό του στη Λάρισα – Βίντεο-ντοκουμέντο από το σοκαριστικό περιστατικό

Έγινε η συνάντηση για Πάλμα, θέλει άμεσα Ελλάδα – Ποιος θα πληρώσει τον Άρη