Με τις δεύτερες λύσεις ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη

19:48 - 10/07/2022

Εκτός αποστολής για το φιλικό με τον Άρη έμειναν οι βασικοί παίκτες του Ολυμπιακού που αγωνίστηκαν με την Άλκμααρ, με τον Μαρτίνς να μοιράζει ευκαιρίες. Με πρόσωπα που δεν αγωνίστηκαν βασικοί στο τελευταίο φιλικό κόντρα στην Άλκμααρ θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό στο «Κλ. Βικελίδης» εναντίον του Άρη. Ο Πέδρο Μαρτίνς […] The post Με τις δεύτερες λύσεις ο Ολυμπιακός στο «Κλ. Βικελίδης» κόντρα στον Άρη appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Με τα «δεύτερα» ο Ολυμπιακός, προβάδισμα η Σόγκνταλ

Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη θα δώσει το τελευταίο φιλικό ο Ολυμπιακός πριν από την ευρωπαϊκή του φετινή πρεμιέρα, με τον κόουτς Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς. Γίνεται... παράλληλα παιχνίδι στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. The post Με τα «δεύτερα» ο Ολυμπιακός, προβάδισμα η Σόγκνταλ appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Με τα «δεύτερα» ο Ολυμπιακός, προβάδισμα η Σόγκνταλ

Στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη θα δώσει το τελευταίο φιλικό ο Ολυμπιακός πριν από την ευρωπαϊκή του φετινή πρεμιέρα, με τον κόουτς Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής αρκετούς βασικούς. Γίνεται... παράλληλα παιχνίδι στα Σκανδιναβικά πρωταθλήματα. Όσα χρειάζεται να ξέρετε πριν παίξετε για το eurobasket στοιχημα Σόγκνταλ - Γκρόρουντ (19:00) Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας. Η Σόγκνταλ αγνοεί τη νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και έχει απομακρυνθεί από την κορυφή. Παραμένει δυνατή, πάντως, εντός έδρας, όπου σημείωσε 4/7 νίκες. Η Γκρόρουντ παραμένει η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στην κατηγορία, ενώ εσχάτως η άμυνά της παραβιάζεται με χαρακτηριστική ευκολία. Ο άσος είναι το ξεκάθαρο φαβορί στην ανα

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τρέλα στα ξένα πρακτορεία με την υποδοχή Μαρσιάλ

Απόφαση της Σουλούκου η αποχώρηση Ντε Ρόσι από τη Ρόμα

Παράνοια του κόσμου με την άφιξη Μαρσιάλ (VIDEO)

Ο έρωτας της Κάβουρα με τον Τζαβέλλα και το αρχικό του στον λαιμό της

Μαρσιάλ: Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του παιχταρά (VIDEO)

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ήττα στο φιλικό με τον ΠΑΟ