Στάθης Σχίζας: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν καλύτερος»
17:26 - 10/07/2022
Ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, Στάθης Σχίζας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πρόγραμμα […]
The post Στάθης Σχίζας: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν καλύτερος» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Survivor – Στάθης Σχίζας: Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλύτερος
Σε έναν τελικό για γερά νεύρα, ο Στάθης Σχίζας κοντραρίστηκε με τον Άρη Σοϊλέδη στην προτίμηση του κοινού και αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor. Ο επιχειρηματίας, το πρωί της Κυριακής (10/07) βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ του ΣΚΑΪ και αναφέρθηκε στη νίκη του, παραδέχθηκε πως ο Άρης Σοϊλέδης ήταν καλύτερος αγωνιστικά ενώ εξομολογήθηκε πότε άρχισε να σκέφτεται πως μπορεί και να φτάσει στον τελικό. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Σχίζας σημείωσε πως: «Πάντα στη ζωή μου κοιτάζω κοντά για να πηγαίνω μακριά. Προφανώς και δεν μπορούσα να σκεφτώ τη μέρα που μπήκα στο Survivor ότι σε πέντε μήνες θα ήμουν στον τελικό. Πάντα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού ότι αυτός
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣτάθης Σχίζας: "Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν καλύτερος
"Νομίζω ότι τα προηγούμενα Survivor τα είχαν πάρει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά παίκτες"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr