Η Μαρία Κίτσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Τώρα με αποτελείωσε, συγγνώμη από τους θεατές για την ταλαιπωρία»

10:44 - 10/07/2022

Η Μαρία Κίτσου βγήκε σήμερα, μέσω Skype, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την […] The post Η Μαρία Κίτσου για την περιπέτεια της υγείας της: «Τώρα με αποτελείωσε, συγγνώμη από τους θεατές για την ταλαιπωρία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Κίτσου για την περιπέτεια της υγείας της: Τώρα με αποτελείωσε – Συγγνώμη στους θεατές για την ταλαιπωρία

Για την περιπέτεια υγείας της, την οποία την οδήγησε να αναβάλλει την περιοδεία της με το έργο «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, μίλησε η Μαρία Κίτσου, μέσω Skype, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». Η αγαπημένη «Ελένη Σταμίρη» των Άγριων Μελισσών οι οποίες έριξαν οριστική αυλαία την περασμένη Πέμπτη, ζήτησε συγγνώμη από το θεατρικό κοινό για την ταλαιπωρία που πέρασαν με τις ακυρώσεις των παραστάσεων, ενώ απάντησε και για τις Άγριες Μέλισσες. «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό, δυστυχώς, δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και τώρα με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, το έζησα όλο. Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου», εί

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μαρία Κίτσου για την περιπέτεια της υγείας της:«Τώρα με αποτελείωσε, συγγνώμη από τους θεατές για την ταλαιπωρία»

Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, μίλησε η αγαπημένη Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Μαρία Κίτσου. «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.Για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό, μίλησε η αγαπημένη Λενιώ από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Μαρία Κίτσου. «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.Η Μαρία Κίτσου βγήκε σήμερα, μέσω Skype, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι». «Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μαρία Κίτσου: "Τώρα με αποτελείωσε, συγγνώμη από τους θεατές για την ταλαιπωρία"

"Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»