Θέμης Αδαμαντίδης κατά Βαρβάρας Κίρκη: «Θα έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν ήθελα να είμαστε μαζί»
11:14 - 09/07/2022
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τη Μαρία Κεφαλλωνίτη έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για […]
The post Θέμης Αδαμαντίδης κατά Βαρβάρας Κίρκη: «Θα έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν ήθελα να είμαστε μαζί» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θέμης Αδαμαντίδης: Να μου ζητήσει συγγνώμη – Με κατήγγειλε γιατί ήθελα να χωρίσουμε
Συνέντευξη για όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί ξυλοδαρμού της συντρόφου του έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι». Ο Θέμη Αδαμαντίδης προσπαθώντας να εξηγήσει τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού και όλα όσα συνέβησαν παρέθεσε τις δικές του απόψεις για τη συντροφικότητα με δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση. Ο ίδιος ... Περισσότερα
To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Να μου ζητήσει συγγνώμη – Με κατήγγειλε γιατί ήθελα να χωρίσουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα Κίρκη θα έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη, δεν ήθελα να είμαστε μαζί»
«Η γυναίκα θέλω να είναι με τα παιδιά, να ασχολείται με το σπίτι και να με έχει καλά για να ασχολούμαι με τα υπόλοιπα»
Διαβάστε το στο news.gr