Θέμης Αδαμαντίδης για όλα: «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ το περιττό»

10:58 - 09/07/2022

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μηνύθηκε από την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό, με την δίκη To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης για όλα: «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ το περιττό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα και κανένα χτύπημα σε γυναίκα, τα δίνω όλα σε μια σχέση»

Ο τραγουδιστής που κατηγορείται για ξυλοδαρμό από την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, τοποθετήθηκε επί του θέματος και παρουσίασε τη δική του εκδοχή της ιστορίας

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει χτύπημα σε γυναίκα γιατί θεωρώ ότι είναι περιττό»

Νέες δηλώσεις του Αδαμαντίδη μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του

Διαβάστε το στο in.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα, γιατί το θεωρώ περιττό-Ζητώ συγγνώμη από τους θαυμαστές μου»

Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής τοποθετήθηκε στην υπόθεση βιαιοπραγίας εναντίον της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.Μία αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής τοποθετήθηκε στην υπόθεση βιαιοπραγίας εναντίον της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.«Τα δίνω όλα σε μία γυναίκα, γιατί έτσι είμαι και θέλω να είμαι, αυτός που θα δουλεύει και θα φέρνει στο σπίτι και θα προσφέρει. Τη σχέση και την αγάπη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ το περιττό»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μηνύθηκε από την πρώην σύντροφό του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό, με την δίκη να έχει προγραμματιστεί για τις 14 Ιουλίου. Μετά τις σοβαρές αυτές κατηγορία για σωματική βία και λίγο πριν το δικαστήριο, ο Θέμης Αδαμαντίδης μιλάει για όλα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και την Μαρία Κεφαλλωνίτη. «Τα δίνω όλα σε […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα τραύμα σε γυναίκα, τα δίνω όλα σε μια σχέση»

«Η έρευνα στο αυτοκίνητό μου δεν αφορούσε την κατηγορία και τη μήνυση.»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ το περιττό»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης καταγγέλθηκε από την Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό και συνελήφθη. Το πρωί του περασμένου Σαββάτου οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο εισαγγελέας τον άφησε ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του στα 100 μέτρα. Στις 14 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το δικαστήριό του […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν έχω προξενήσει κανένα χτύπημα σε γυναίκα, γιατί το θεωρώ το περιττό» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Μαρία Κορινθίου: «Σκέφτομαι σοβαρά να μετακομίσω στο εξωτερικό με την κόρη μου»

Κατερίνα: Συστήνει τη δική της εκδοχή της διαχρονικής επιτυχίας «Μου Λείπεις»

Απόστολος Λύτρας: «Προσπαθώ να βελτιώσω τη ψυχολογία της πρώην συζύγου μου αλλά πρωτίστως των παιδιών μου»

Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που θέλουν τη «Μάγισσα» να «κόβεται»

Η Μαρία Ιακώβου για την κόντρα με το «Θηρίο»: «Άρπαξε την ευκαιρία να βγει στην τηλεόραση – Διαβάλλεται το όνομά μου»

Hello November: Υποδεχόμαστε τον νέο μήνα με ανανεωμένο στιλ!