Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιό – Ο ανιψιός του παλεύει για τη ζωή
21:20 - 08/07/2022
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς που σπάνια μοιράζονται με τον κόσμο προσωπικές τους
To άρθρο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιό – Ο ανιψιός του παλεύει για τη ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ώρες αγωνίας για τον ηθοποιό – Ο ανιψιός του παλεύει για τη ζωή του
«Εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε»
Διαβάστε το στο in.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αγωνία για τον ανιψιό του – «Παλεύει για τη ζωή του»
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιόΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου, γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για την ζωή του...»
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σπάνια μιλά για την προσωπική του, καθώς οι δημοσιεύσεις και οι συνέντευξεις του ηθοποιού, αφορούν μονάχα στο επαγγελματικό...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Αγωνία για τον ανιψιό του – «Παλεύει για τη ζωή του»
Την αγωνία που βιώνει αυτές τις μέρες ο ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μαζί με την οικογένειά του, γνωστοποίησε ο αγαπημένος ηθοποιός με μια ανάρτησή του στο Instagram.
Διαβάστε το στο thebest.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Το συγκινητικό μήνυμα για τον ανιψιό του που παλεύει για τη ζωή του
Ο αγαπημένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι από τους ηθοποιούς που σπάνια μοιράζονται με τον κόσμο προσωπικές τους στιγμές ωστόσο έκανε μια εξαίρεση σήμερα με μια ανάρτησή του στο Instagram.Ο αγαπημένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι από τους ηθοποιούς που σπάνια μοιράζονται με τον κόσμο προσωπικές τους στιγμές ωστόσο έκανε μια εξαίρεση σήμερα με μια ανάρτησή του στο Instagram.Ειδικότερα, ο δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση δίνοντας ταυτόχρονα ένα δυνατό μήνυμα για την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Συγκλονίζει για τον νεογέννητο ανιψιό του - "Παλεύει για τη ζωή του"
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ακουμπά το χέρι του ανιψιού του, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ωρες αγωνίας για τον ανιψιό του – «Παλεύει για τη ζωή του»
ΟΠυγμαλίων Δαδακαρίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση και παράλληλα μετέδωσε ένα ηχηρό μήνυμα, για την αξία της ζωής και το πόσο σημαντικό είναι, να προσπαθούμε να μην το βάζουμε κάτω και να ομορφαίνουμε όλα τα άσχημα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ακουμπά το χέρι του ανιψιού του, ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του. Με αφορμή τη εικόνα αυτή έγραψε στη λεζάντα:
«Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει το αγόρι μου για την ζωή του … εμείς που θεωρούμε δεδομένο ότι ζούμε να το ξανασκεφτούμε να ευχαριστήσουμε ότι πιστεύουμε που είμαστε καθημερινά ζωντα
Διαβάστε το στο lamianow.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στιγμές αγωνίας για τον Ραφηνιώτη ηθοποιό – «Παλεύει το αγόρι μου για τη ζωή του»
Τη συγκίνηση των διαδικτυακών του φίλων προκάλεσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο οποίος αποκάλυψε τη μάχη για τη ζωή που δίνει ο νεογέννητος ανιψιός του. Ο δημοφιλής ηθοποιός που σημειώνει τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια μέσω του πρωταγωνιστικού του ρόλου στη σειρά «Έτερος Εγώ», δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να ακουμπά το χέρι του ανιψιού […]
Διαβάστε το στο irafina.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Ο ανιψιός του παλεύει για τη ζωή του – Η συγκινητική του ανάρτηση
Μία ανάρτηση που αφορά τον ανιψιό του και συγκινεί έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.
Διαβάστε το στο neolaia.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Συγκλονίζει με το μήνυμα για τον ανιψιό του που παλεύει για τη ζωή του – ΦΩΤΟ
O δημοφιλής ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση δίνοντας ταυτόχρονα ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της ζωής και το πόσο σημαντικό είναι να προσπαθούμε πάντα να μην το βάζουμε κάτω και να ομορφαίνουμε όλα τα άσχημα.Συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία […]
Διαβάστε το στο dete.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιό – Ο ανιψιός του δίνει μάχη για τη ζωή
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Στιγμές αγωνίας για τον ηθοποιό – Ο ανιψιός του δίνει μάχη για τη ζωή Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας από τους ηθοποιούς που σπάνια μοιράζονται με τον κόσμο προσωπικές τους στιγμές και προτιμά να μιλά μόνο για τη δουλειά του. Σήμερα ωστόσο, ο δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram προχώρησε […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΠυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του»
Μια φωτογραφία με το μικροσκοπικό χέρι του νεογέννητου ανιψιού του δημοσίευσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο ηθοποιός έγινε θείος και συγκίνησε με την ανάρτησή του να μην θεωρούμε τίποτα στη ζωή δεδομένο. Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε ότι ο ανιψιός του γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του. «Αυτός ο ανθρωπάκος είναι ο ανιψιός μου γεννήθηκε […]
The post Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο ανιψιός μου γεννήθηκε πρόωρα και παλεύει για τη ζωή του» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr