Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Σπάνια βραδινή έξοδος μαζί με τις κόρες τους [pics]

07:33 - 14/01/2020

Η Κορίνα Στεργιάδου και ο Αντώνης Βλοντάκης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της εξόδου τους στο Κέντρο Αθηνών. The post Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Σπάνια βραδινή έξοδος μαζί με τις κόρες τους [pics] appeared first on TLIFE.

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντώνης Βλοντάκης – Κορίνα Στεργιάδου: Σπάνια βραδινή έξοδος μαζί με τις κόρες τους (φωτό)

Ο Αντώνης Βλοντάκης και η Κορίνα Στεργιάδου έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη και αγαπημένη οικογένεια! Ο επιτυχημένος πολίστας και πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και το πρώην μοντέλο μετρούν πάνω από 16 χρόνια γάμου, όμως παραμένουν full in love όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους. Τα τρία παιδιά τους αποτελούν την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»