Θοδωρής Ρωμανίδης: «Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης;»

19:12 - 08/07/2022

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Καρέ του έρωτα» παραχώρησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super […] The post Θοδωρής Ρωμανίδης: «Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Ρωμανίδης: Περίμενα πολύ πιο πριν να πάθει εγκεφαλικό ο Πέτρος Φιλιππίδης

Όσα είπε ο Θοδωρής Ρωμανίδης για τον συνάδελφο του, Πέτρο Φιλιππίδη. Τόσο στην πρόσφατη αποφυλάκιση του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη όσο και στη θεατρική τους συνεργασία αναφέρθηκε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου. «Είπαν για διαφορετικούς λόγους ότι αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Για λόγους υγείας, ενώ ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Ρωμανίδης: Περίμενα πολύ πιο πριν να πάθει εγκεφαλικό ο Πέτρος Φιλιππίδης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Θοδωρής Ρωμανίδης: Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης; – Περίμενα να πάθει το εγκεφαλικό πολύ πιο πριν

Με αφορμή την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Καρέ του έρωτα», ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την αποφυλάκιση του συναδέλφου του, Πέτρου Φιλιππίδη. «Είπαν για διαφορετικούς λόγους ότι αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Για λόγους υγείας, ενώ δεν για λόγους υγείας. Εγώ έκατσα και διάβασα όμως για να μην μου πουν ότι δεν ξέρω γιατί αποφυλακίστηκε! Και τι έγινε που αποφυλακίστηκε; Σπίτι του θα είναι και κάθε δεκαπέντε μέρες θα παρουσιάζεται, κάποια στιγμή θα βγει η απόφαση και αν είναι καταδικαστική θα μπει πλέον για τα καλά μέσα» σχολίασε ο Θοδωρής Ρωμανίδης. «Περίμενα πολύ πιο πριν να

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»