“Σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα θλιμμένος” δηλώνει ο πρόεδρος Μπάιντεν για την δολοφονία του Σίνζο Άμπε
16:52 - 08/07/2022
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξέφρασε την οργή του για τον θανάσιμο πυροβολισμό σήμερα του πρώην πρωθυπουργού της Ιάπωνας Σίνζο Άμπε,
Το άρθρο “Σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα θλιμμένος” δηλώνει ο πρόεδρος Μπάιντεν για την δολοφονία του Σίνζο Άμπε εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπάιντεν: «Σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα λυπημένος» για τη δολοφονία Άμπε
Πρωταθλητή της συμμαχίας ΗΠΑ-Ιαπωνίας ο οποίος νοιαζόταν βαθιά για τον ιαπωνικό λαό και τη δημοκρατία, χαρακτήρισε τον Άμπε ο Αμερικανός πρόεδρος
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΔολοφονία Σίνζο Άμπε: «Είμαι σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα λυπημένος», δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν
Την οργή του για την δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιάπωνας Σίνζο Άμπε εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, αποκαλώντας τον πρωταθλητή της συμμαχίας ΗΠΑ-Ιαπωνίας ο οποίος νοιαζόταν βαθιά για τον ιαπωνικό λαό και τη δημοκρατία. «Είμαι σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα λυπημένος από την είδηση ότι ο φίλος μου Σίνζο Άμπε, πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, ... Περισσότερα
To άρθρο Δολοφονία Σίνζο Άμπε: «Είμαι σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα λυπημένος», δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΗΠΑ: «Σοκαρισμένος, εξοργισμένος και βαθύτατα θλιμμένος» ο Μπάιντεν για την δολοφονία του Άμπε
«Αυτή είναι μια τραγωδία για την Ιαπωνία και για όλους όσους τον γνώριζαν» ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος
Διαβάστε το στο news.gr