Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονο

11:18 - 08/07/2022

Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του Πέτρου Φιλιππίδη από To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέτρος Φιλιππίδης: Η έκκληση στους δημοσιογράφους και το παράπονό του

Στο «Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος...

Διαβάστε το στο Zougla

Πέτρος Φιλιππίδης: Η έκκληση στους δημοσιογράφους και το παράπονό του

Στο «Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του ηθοποιού από το νοσοκομείο. Όπως...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και… το παράπονο

Δηλώσεις στο Πρωινό του Ant1 έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη από το νοσοκομείο.Δηλώσεις στο Πρωινό του Ant1 έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη από το νοσοκομείο.Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις για τη δίκη του, θα κάνει δηλώσεις. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είπε να μεταφέρω δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους δημοσιογράφους, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους

Η παράκληση και το παράπονο

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι ελεύθερος ή ζω ένα όνειρο» – Το δημόσιο ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονό του

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι ελεύθερος ή ζω ένα όνειρο» – Το δημόσιο ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονό του Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του Πέτρου Φιλιππίδη από το νοσοκομείο. Όπως έκανε γνωστό o κ. Δημητρακόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις για τη δίκη του, θα κάνει δηλώσεις, ενώ «δεν έχει συνειδητοποιήσει […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»