Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονο
11:18 - 08/07/2022
Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του Πέτρου Φιλιππίδη από
To άρθρο Πέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτρος Φιλιππίδης: Η έκκληση στους δημοσιογράφους και το παράπονό του
Στο «Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος...
Διαβάστε το στο ZouglaΠέτρος Φιλιππίδης: Η έκκληση στους δημοσιογράφους και το παράπονό του
Στο «Πρωινό» μίλησε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του ηθοποιού από το νοσοκομείο.
Όπως...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠέτρος Φιλιππίδης: Το δημόσιο ευχαριστώ στους δημοσιογράφους και… το παράπονο
Δηλώσεις στο Πρωινό του Ant1 έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη από το νοσοκομείο.Δηλώσεις στο Πρωινό του Ant1 έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη από το νοσοκομείο.Όπως είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις για τη δίκη του, θα κάνει δηλώσεις. «Ο Πέτρος Φιλιππίδης μου είπε να μεταφέρω δημόσια τις ευχαριστίες του προς τους δημοσιογράφους, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΠέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι ελεύθερος ή ζω ένα όνειρο» – Το δημόσιο ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονό του
Πέτρος Φιλιππίδης: «Είμαι ελεύθερος ή ζω ένα όνειρο» – Το δημόσιο ευχαριστώ του στους δημοσιογράφους, η παράκληση και το παράπονό του Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δύο ημέρες μετά το εξιτήριο του Πέτρου Φιλιππίδη από το νοσοκομείο. Όπως έκανε γνωστό o κ. Δημητρακόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρίσκεται σε όλες τις συνεδριάσεις για τη δίκη του, θα κάνει δηλώσεις, ενώ «δεν έχει συνειδητοποιήσει […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr