Γιώργος Χειμωνέτος: Έσωσε το σπίτι του από κατάσχεση – Η περιπέτεια και τα λόγια του Ολυμπιονίκη
10:40 - 08/07/2022
Με απόφαση που εξέδωσε χθες (07-07-2022) το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου έγινε δεκτή η ανακοπή που άσκησε ο Ροδίτης ολυμπιονίκης της ποδηλασίας και μοντέλο Γιώργος Χειμωνέτος και ακυρώθηκαν οι αποφάσεις, με τις οποίες είχε βγει σε πλειστηριασμό από ισπανικό fund το σπίτι του στη Ρόδο. «Είμαι πολύ ταλαιπωρημένος, ηθικά και οικονομικά, και περιμένω επιτέλους να δικαιωθώ ... Περισσότερα
To άρθρο Γιώργος Χειμωνέτος: Έσωσε το σπίτι του από κατάσχεση – Η περιπέτεια και τα λόγια του Ολυμπιονίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χειμωνέτος: Πώς έσωσε το σπίτι του από το «σφυρί» - Τα δάκρυά του «on camera»
Ο Γιώργος Χειμωνέτος βγήκε νικητής στη δικαστική μάχη για το σπίτι του. Πρόκειται για μια υπόθεση που ταλαιπώρησε αρκετά τον Ολυμπιονίκη, όμως, μετά την απόφαση του δικαστηρίου, μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία.
Διαβάστε το στο GazzettaΓιώργος Χειμωνέτος: Έσωσε το πατρικό του απο τον πλειστηριασμό – Τα δάκρυα του στην κάμερα
Νικητής βγήκε ο Γιώργος Χειμωνέτος στην πολυετή δικαστική περιπέτεια την οποία αντιμετώπισε και από την οποία κινδύνευε να χάσει το πατρικό του σπίτι που βγήκε σε πλειστηριασμό. Ο Ολυμπιονίκης της Ποδηλασίας τελικά κατάφερε να ξεκινήσει τη διαδικασία ώστε να το πάρει πίσω. «Συνεχίσαμε, φτάσαμε στο Εφετείο το οποίο χθες, μας δικαίωσε 9 χρόνια μετά. 9 χρόνια μετά πως το σπίτι μου είναι δικό μου» είπε ο Γιώργος Χειμωνέτος στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και η φωνή του «έσπασε». Ο Γιώργος Χειμωνέτος έχασε το σπίτι του εξαιτίας κόκκινου δανείου και τώρα το Εφετείο τον δικαίωσε. Ο Ολυμπιονίκης της Ποδηλασίας έχασε, όπως είπε, το μοναδικό του σπίτι, το πατρικό του. Εδώ και 9
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr