Θέμης Αδαμαντίδης: Τι απαντά για τη Βαρβάρα Κίρκη και το βίντεο

21:54 - 07/07/2022

Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την πρόσφατη ιστορία με τη Βαρβάρα Κίρκη  και αποκάλυψε ότι μια από τις πρώην συντρόφους του άλλαξε στάση και θα βρεθεί στο πλευρό του. «Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. […] Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Τι απαντά για τη Βαρβάρα Κίρκη και το βίντεο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά δημόσια για πρώτη φορά μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό (vid)

Θέμης Αδαμαντίδης: Η απάντησή του για τα όσα κατήγγειλε εις βάρος του η πρώην σύντροφός του, Βαρβάρα ΚίρκηΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Θέμης Αδαμαντίδης: Σοκάρει ο αδελφός της Βαρβάρας Κίρκη – «Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες»

Στις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος καταγγέλθηκε από την πρώην To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Σοκάρει ο αδελφός της Βαρβάρας Κίρκη – «Το κορμί της είναι γεμάτο μώλωπες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Το σώμα της Βαρβάρας είναι γεμάτο μώλωπες» – Κόλαφος ο αδελφός της

Στις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος καταγγέλθηκε από την πρώην σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό. Ο αδερφός της Βαρβάρας Κίρκη, Γιώργος Κίρκης δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «τοξική» τη σχέση της αδερφής του με τον Θέμη Αδαμαντίδη, μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» -Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν έμαθες για […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Το σώμα της Βαρβάρας είναι γεμάτο μώλωπες» – Κόλαφος ο αδελφός της appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

Για όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες μετά την καταγγελία της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη για ξυλοδαρμό, μίλησε ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντιδης στο δελτίο ειδήσεων του Star. «Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι από […] The post Θέμης Αδαμαντίδης: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν σήκωσα χέρι στη Βαρβάρα-Συγγνώμη από τους δημοσιογράφους

«Εγώ τραγουδάω για τις γυναίκες σε όλη μου την πορεία, εγώ υπήρξα θύμα με τις γυναίκες σας το λέω ειλικρινά. Τις αγαπώ τις γυναίκες και τις σέβομαι».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Κρήτη: Το βραχιολάκι που εξόργισε τον Αρναουτάκη – Επεισόδιο μεταξύ του περιφερειάρχη και εκπροσώπων της Γερμανικής Πρεσβείας

ΣΥΡΙΖΑ: Ενα βήμα πριν από τη διάλυση «σφάζονται» για τους συνέδρους – «Πόλεμος» μέχρις εσχάτων Κασσελάκη με «87»

Ελλάδα-Αγγλία: Ντελίριο για ένα εισιτήριο – Εχουν μείνει ελάχιστα – Πως θα τα πάρετε

Διαρκής αγώνας κατά της τρομοκρατίας

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου

Τα ζώδια τo Σάββατο 02 Νοεμβρίου