Χριστοδουλόπουλος : «Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»!

15:30 - 07/07/2022

Για την καριέρα του μίλησε σε συνέντευξη στην Κύπρο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, λέγοντας πως πλέον είναι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής, ενώ μεταξύ άλλων, ανέφερε πως θέλει να φορέσει ξανά τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Αναλυτικά η συνέντευξη του Λάζαρου στο protathlima.cyprustimes.com: «Εντάξει, αυτό εξαρτάται χρόνο με τον χρόνο. Και πέρσι μπορεί να έλεγα, δεν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Να φορέσω την φανέλα της Εθνικής»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε μακροσκελέστατη συνέντευξη σε Μέσο της Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την Εθνική, αναφέροντας ότι είναι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής -με την εικόνα που είχε στην Ανόρθωση- και πως θα έπρεπε να κληθεί στην Γαλανόλευκη. Μάλιστα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι ξέρει το λόγο που δεν καλείται ... Περισσότερα To άρθρο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Να φορέσω την φανέλα της Εθνικής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Χριστοδουλόπουλος: «Ναι, είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με περίσσια αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτό του και τις δυνατότητές του, ακόμα και στην ηλικία των 36 ετών, δηλώνει πως είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή!

Διαβάστε το στο Gazzetta

Χριστοδουλόπουλος: Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Κύπρο, στα 36 του χρόνια, δηλώνοντας ότι έχει περισσότερη δίψα για ποδόσφαιρο σε σχέση με πριν 10 χρόνια και ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Ο πρώην διεθνής εξτρέμ, ο οποίος είναι ο μόνος που έχει παίξει -κατά σειρά- σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ, μίλησε σε κυπριακό Μέσο με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ανόρθωση και σε ερώτηση για το αν έχει την ίδια δίψα για μπάλα σε σχέση με πριν μια δεκαετία, έδωσε την ακόλουθη απάντηση. ««Μπορεί και παραπάνω. Γιατί σε εμένα έτσι όπως τα έφερε η καριέρα μου, αυτός ο ενάμιση χρόνος που ήμουν έξω λόγω τραυμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Να φορέσω την φανέλα της Εθνικής»

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε μακροσκελέστατη συνέντευξη σε Μέσο της Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την Εθνική, Το άρθρο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής – Να φορέσω την φανέλα της Εθνικής» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Χριστοδουλόπουλος: «Φέτος ήμουν ο καλύτερος Έλληνας παίκτης-Δεν είμαι στην Εθνική λόγω του… 2018»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τονίζοντας ότι με τη σεζόν που είχε ήταν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και είπε για τους λόγους που δεν είναι στην Εθνική. Την άποψη ότι με βάση τους αριθμούς και τα πεπραγμένα του στο γήπεδο ήταν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της σεζόν που πέρασε εξέφρασε ο […] The post Χριστοδουλόπουλος: «Φέτος ήμουν ο καλύτερος Έλληνας παίκτης-Δεν είμαι στην Εθνική λόγω του… 2018» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής»!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε Κυπριακό ΜΜΕ και εξέφρασε την βεβαιότητα πως είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης αυτή την εποχή

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής - Να φορέσω ξανά την φανέλα της Εθνικής»

Χριστοδουλόπουλος: «Είμαι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής - Να φορέσω ξανά την φανέλα της Εθνικής» 07/07/2022 Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε μακροσκελέστατη συνέντευξη σε Μέσο της Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του από την Εθνική, αναφέροντας ότι είναι ξανά ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής -με την εικόνα που είχε στην Ανόρθωση- και πως θα έπρεπε να κληθεί στην Γαλανόλευκη. Μάλιστα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τόνισε ότι ξέρει το λόγο που δεν καλείται στην Εθνική, χωρίς όμως να τον αποκαλύψει. “Οι πιο μυημένοι και αυτοί που ξέρουνε καλά, άμα κοιτάξουν στο πρόσφατο παρελθόν μου και ειδικά στο καλοκαίρι του 2018, θα καταλάβουν” ήταν τ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thessports.gr

Πήρε εύκολα το ντέρμπι η ΑΕΚ

Το 1-0 του Άρη με Μορόν! (video)

Το 1-0 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (video)

Φωνάζει για πέναλτι ο Παναθηναϊκό! (video)

Έμεινε με τον βαθμό μπορούσε και τη νίκη ο Άρης!

Μάντζιος: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε»