Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε»

12:36 - 07/07/2022

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μη To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το «καρφί» της για τη Μαρία Αντωνά - «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι»

«Ήταν πιο εξτρίμ αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε», είπε για την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν άκουσε το όνομα του Στάθη Σχίζα στην ανακοίνωση του νικητή για το Survivor - Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν φεύγει από την πλευρά του συντρόφου της και νικητή του Survivor, Στάθη Σχίζα. Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε για την εμπειρία της στον τελικό του Survivor, αλλά και για την «παγωμένη» αντίδραση της Μαρίας Αντωνά που συζητήθηκε. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε πρώτα για τον σύντροφό της λέγοντας πως: «Είναι πολύ ... Περισσότερα To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό, δεν ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό του «Survivor» με τη Μαρία Αντωνά.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Άρης και Μαρία δεν ακολούθησαν στο πάρτι

Το απογοητευμένο βλέμμα της Μαρίας Αντωνά όταν άκουσε ότι ο σύντροφός της Άρης Σοϊλέδης δεν κέρδισε το Survivor σχολίασε σήμερα στην Super Κατερίνα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. «Η αλήθεια είναι πως είναι και αυτό από την παραγωγή κάπως ίσως λάθος. Τη στιγμή που βλέπεις τον νικητή ίσως είναι λάθος εκείνη την ώρα. Δηλαδή είναι λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν λίγο πιο extreme το βλέμμα από ότι περιμέναμε». «Βγήκαμε για ποτό και δεν ακολούθησαν» είπε για το ζευγάρι. Εγώ πιστεύω ότι στη θέση της απλά θα ήμουν απογοητευμένη. Μου έβγαλε κι έναν θυμό, δεν βλέπω απογοήτευση και στενοχώρια» πρόσθεσε.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Survivor: Παναγιώταρου για Αντωνά – «Μου έβγαλε θυμό, δεν μας ακολούθησαν στο γλέντι» [βίντεο]

Survivor: Ο Στάθης Σχίζας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μη φεύγει στιγμή από το πλευρό του! Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την εμπειρία της στον τελικό του Survivor, τον σύντροφό της Στάθη Σχίζα αλλά και την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά που συζητήθηκε. «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, […] Το άρθρο Survivor: Παναγιώταρου για Αντωνά – «Μου έβγαλε θυμό, δεν μας ακολούθησαν στο γλέντι» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η Μαρία Αντωνά έβγαλε θυμό – Με τον Άρη δεν μας ακολούθησαν μετά για ποτό»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε πιο πολύ θυμό στο βλέμμα της όχι απογοήτευση ή στενοχώρια».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το «καρφί» της για τη Μαρία Αντωνά – «Δε μας ακολούθησαν στο γλέντι»

«Ήταν πιο εξτρίμ αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε» Για τη νίκη του Στάθη Σχίζα στο φετινό Survivor μίλησε η σύντροφός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα. Η instagrammer βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και μίλησε για τον χθεσινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και την αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν άκουσε την ανακοίνωση του νικητή […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Παναγιώταρου για Αντωνά: "Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε"

"Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα – Δεν μας ακολούθησαν για ποτό»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έζησε από κοντά και τις δύο βραδιές του Survivor στο Γαλάτσι. Η νεαρή επιχειρηματίας ήταν εκεί για να στηρίξει τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα με τον οποίο ήταν μόλις λίγο καιρό μαζί πριν εκείνος να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο. Ο Στάθης Σχίζας όταν ανακοινώθηκε νικητής την ήθελε στο πλευρό του για […] The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Μαρία Αντωνά: «Μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα – Δεν μας ακολούθησαν για ποτό» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»