Νικολέτα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα – Υπήρξαν στιγμές που ήμουν πολύ άσχημα ψυχολογικά»

12:12 - 07/07/2022

Η Νικολέτα Καρρά για τις δυσκολίες που έχει βιώσει, το θέατρο και το διαζύγιό της.

Διαβάστε Περισσότερα στο neolaia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νικολέττα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά»

«Ήταν επιλογή μου να μην ασχοληθούν τα μέσα με το διαζύγιό μου», είπε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Νικολέττα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη η Νικολέττα Καρρά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το γάμο […] The post Νικολέττα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νικολέττα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα»

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Νικολέττα Καρρά στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η γνωστή ηθοποιός To άρθρο Νικολέττα Καρρά: «Για μια τριετία γκρεμίστηκαν όλα, δεν πήγαινε τίποτα καλά, σε κανέναν τομέα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ neolaia.gr

Το neolaia.gr στο καινούργιο κλειστό του ΟΑΚΑ: Δείτε το εντυπωσιακό glassfloor (vid)

Δακτύλιος: Πότε επιστρέφει στο κέντρο της Αθήνας – Ποια οχήματα θα κυκλοφορούν ελεύθερα

Η UEFA τιμώρησε Λάτσιο και Ατλέτικο για ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών τους

Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου

Ζαν Κοκτώ: «Η ζωή είναι μία οριζόντια πτώση»

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Χωριστές ζωές και σόλο εμφανίσεις επί τρεις εβδομάδες