Στάθης Σχίζας: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του

11:56 - 07/07/2022

Μεγάλος νικητής του Survivor 2022 αναδείχθηκε ο Στάθης Σχίζας και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ To άρθρο Στάθης Σχίζας: Το τρυφερό μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της πρώην συντρόφου μου

Σχετικά με την καταγγελία για βιαιοπραγία εις βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξής του ο Θέμης Αδαμαντίδης.Σχετικά με την καταγγελία για βιαιοπραγία εις βάρος της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξής του ο Θέμης Αδαμαντίδης.O τραγουδιστής μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και έδωσε απαντήσεις για το εάν είναι εκείνος στο βίντεο ντοκουμέντο και για το εάν χτύπησε τη σύντροφό του. Επίσης, ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε ότι μια […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στάθης Σχίζας: Το μήνυμα στήριξης της πρώην συντρόφου του

Τη στήριξή της λίγο πριν τον τελικό θέλησε να εκφράσει δημόσια η πρώην σύντροφός του Στάθη Σχίζα με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν έχω σηκώσει ποτέ χέρι εναντίον της πρώην συντρόφου μου

Μου έκανε μήνυση λόγω αντιζηλίας

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»