Ιωάννης Παπαζήσης: «Και νόμος να μην υπήρχε, συνεπιμέλεια θα επιλέγαμε με τη γυναίκα μου»

10:00 - 07/07/2022

Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη και αποκάλυψε άγνωστες To άρθρο Ιωάννης Παπαζήσης: «Και νόμος να μην υπήρχε, συνεπιμέλεια θα επιλέγαμε με τη γυναίκα μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με τη γυναίκα μου»

«Δεν ζω τη ζωή μου με βάση τον Τύπο, δεν καθορίζει αυτό τη ζωή μου. Υπήρχε δημοσίευμα που με εκνεύρισε, αλλά ως εκεί, φοβήθηκα να τα βάλω με έντυπα», είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με τη γυναίκα μου»

Για τη συνεπιμέλεια του παιδιού αλλά και τη δουλειά στην οικοδομή με τον πατέρα του μίλησε ο Ιωάννης Παπαζήσης στην […] The post Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με τη γυναίκα μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: «Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με την πρώην γυναίκα μου»

Ο Ιωάννης Παπαζήσης αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: "Η συνεπιμέλεια είναι αυτό που έχουμε επιλέξει με τη γυναίκα μου"

"Υπήρχε δημοσίευμα που με εκνεύρισε, αλλά ως εκεί, φοβήθηκα να τα βάλω με έντυπα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Γέννησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου – Οι πρώτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Ρούλα Κορομηλά: Οι φωτογραφίες από τον χριστουγεννιάτικο στολισμό στο σαλόνι του σπιτιού της

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Η Ελίνα Κέφη για τον γάμο της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο: «Δεν ήταν κάτι που έπρεπε να βγω να το φωνάξω»