Αθλητικές μεταδόσεις με φιλικά για Παναθηναϊκό και Άρη, αλλά και ημιτελικούς στο Wimbledon (07/07)

09:02 - 07/07/2022

Τα ματς προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και Άρη, αλλά και οι δυο ημιτελικοί στο μονό των γυναικών του Wimbledon, ξεχωρίζουν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις της Πέμπτης (07.07.2022). Οι αθλητικές μεταδόσεις 12:55 Eurosport 1 Γύρος της Γαλλίας Ποδηλασία 15:30 Novasports Prime Έλενα Ριμπάκινα – Σιμόνα Χάλεπ Wimbledon 15:30 Novasports Prime Ονς Τζαμπέρ – Τατιάνα ... Περισσότερα To άρθρο Αθλητικές μεταδόσεις με φιλικά για Παναθηναϊκό και Άρη, αλλά και ημιτελικούς στο Wimbledon (07/07) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε τα φιλικά Παναθηναϊκού και Αρη αλλά και τα ημιτελικά στο Wimbledon

Τηλεοπτικό πρόγραμμα: Πού θα δείτε τα φιλικά Παναθηναϊκού και Αρη αλλά και τα ημιτελικά στο Wimbledon

Διαβάστε το στο Gazzetta
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Πρώην όμηρος της Χαμάς συγκλονίζει σε ντιμπέιτ με φιλοπαλαιστίνιο: «Η ανιψιά μου είδε την απαγωγή μου στο TikTok»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος για δημοπρασία κοσμημάτων της Ζώης Λάσκαρη: «Η οικογένειά μου, δεν έχει καμία σχέση»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Όταν πάτησα στη σκηνή, κατάλαβα ότι μου είχαν κλέψει το ρολόι που φορούσα»

Νεκρός 14χρονος μαθητής στα Τίρανα από τις μαχαιριές συνομηλίκου του κοντά σε σχολείο

Τι δίνουν οι στοιχηματικές για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Γκλέτσος, Πολάκης, Φάμελος ή Φαραντούρης;

Χεζμπολάχ και Λίβανος συμφωνούν στο προσχέδιο εκεχειρίας των ΗΠΑ – «Eξαρτάται πλέον από το Ισραήλ»