Χρήστος Μάστορας: «Τρολάρει» επί σκηνής τον Γιώργο Σαμπάνη και αποθεώνεται
08:56 - 06/07/2022
Ο Χρήστος Μάστορας είναι γνωστός για τα πειράγματά του σε συναδέλφους. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των «Μελισσών» συχνά μιμείται συναδέλφους προσφέροντας γέλιο στο κοινό. «Θύμα» του αυτή τη φορά ο… Γιώργος Σαμπάνης. Σε συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο όπου εμφανίζεται το συγκρότημα, ο Χρήστος Μάστορας «τρολάρει» επί σκηνής τον συνάδελφό του και ξεσηκώνει το κοινό. «Καλησπέρα σε όλους», λέει ο τραγουδιστής για να συνεχίσει: «Είμαι ο Γιώργος Σαμπάνης, το καταλάβατε από τη φωνή μου και είμαι πολύ μεγάλη τιμή σας που είμαι εδώ και έχω γράψει 100.000 χιλιάδες τραγούδια “αυτό είναι αλήθεια π τύπος γράφει συνέχεια είναι πολυτάλαντος” και καθώς σας μιλάω γράφω και άλλα τραγούδια
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ο Χρήστος Μάστορας μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη σε ένα απίθανο video
Ο Χρήστος Μάστορας έγινε viral στο TikTok κι έκανε τους fans του να ξεκαρδιστούν στα γέλια με τη μίμησή του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΟ Χρήστος Μάστορας μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη σε ένα απολαυστικό viral video
Ο Χρήστος Μάστορας έγινε viral στο TikTok κι έκανε τους fans του να ξεκαρδιστούν στα γέλια με τη μίμησή του.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.gr