Σάσα Μπάστα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας»

08:48 - 06/07/2022

Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε δηλώσεις η Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Θέμη Αδαμαντίδη που έχει […] The post Σάσα Μπάστα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: Είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει

«Το τι γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ μιλάω πάντα σαν συνεργάτιδα του Θέμη», είπε η τραγουδίστρια

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Σάσα Μπάστα: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει κόμπλεξ, δεν τον έχω δει ποτέ να σηκώνει τη φωνή του

«Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω  γνωρίσει στη δουλειά μας», λέει η Σάσα Μπάστα. Η Σάσα Μπάστα έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον Θέμη Αδαμαντίδη που έχει έρθει στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες, λόγω της καταγγελίας της συντρόφου του για ξυλοδαρμό. «Τον Θέμη τον ... Περισσότερα To άρθρο Σάσα Μπάστα: Ο Θέμης Αδαμαντίδης δεν έχει κόμπλεξ, δεν τον έχω δει ποτέ να σηκώνει τη φωνή του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σάσα Μπάστα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας»

«Δεν μπορώ να φανταστώ αυτόν τον άνθρωπο, που ούτε καν έχει σηκώσει τη φωνή του, να προβεί σε τέτοιες πράξεις»

Διαβάστε το στο in.gr

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ να σηκώνει τη φωνή του

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Σάσα Μπάστα σε έξοδο της και ρωτήθηκε για τον Θέμη Αδαμαντίδη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και έχει καταγγελθεί από πρώην σύντροφό του για ξυλοδαρμό. «Τον Θέμη τον ξέρω σαν συνεργάτη, τον ξέρω στη δουλειά και είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας. Δεν έχει κόμπλεξ, επίσης πολύ σημαντικό στη δουλειά μας. Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ μα ποτέ, ούτε καν να σηκώνει τη φωνή του, πόσω μάλλον δε να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις» ανέφερε αρχικά η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια τόνισε ότι: «Βέβαια, το τι γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν μπορώ να το γνωρίζω. Εγώ μιλάω πάντα σαν

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σάσα Μπάστα: «Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας»

Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να φανταστώ αυτόν τον άνθρωπο, που ούτε καν έχει σηκώσει τη φωνή του, να προβεί σε τέτοιες πράξεις».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν έχω γνωρίσει πιο ήσυχο άνθρωπο»

Τι είπε η τραγουδίστρια φια τον καλλιτέχνη Νέες δηλώσεις για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη έκανε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον τραγουδιστή είπε πως εκείνη τον γνωρίζει σαν συνεργάτη.«Τον Θέμη τον ξέρω σαν συνεργάτη, τον ξέρω στη δουλειά και είναι ο πιο ήσυχος και ο πιο ήρεμος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Σάσα Μπάστα: "Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά μας"

"Είναι ένας άνθρωπος που δεν τον έχω δει ποτέ μα ποτέ, ούτε καν να σηκώνει τη φωνή του, πόσω μάλλον δε να προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε