Survivor: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα - ««Αστέρι μου. Φτάσαμε στον ημιτελικό»
18:18 - 05/07/2022
Survivor: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η σύντροφός του παίκτη του Survivor, Στάθη Σχίζα – Ο παίκτης θα είναι μεταξύ αυτών που…Περισσότερα...
Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το φιλί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα στον ημιτελικό του Survivor
«Καλή επιτυχία αστέρι μου στον σημερινό τελικό», ευχήθηκε η instagrammer στον σύντροφό της - Δείτε τη δημοσίευσή της
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου για Σχίζα: Σίγουρα η βοήθειά μου τόν μπούσταρε και τόν έμαθε περισσότερος κόσμος
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Survivor, την Τετάρτη 06/07, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στον ημιτελικό του Survivor, την Τετάρτη 06/07, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.Η διάσημη Instagrammer βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου για να υποστηρίξει τον αγαπημένο της, Στάθη Σχίζα, ο οποίος πέρασε στον τελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη και αναφέρθηκε στη σχέση τους, αλλά και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Αν ο Στάθης Σχίζας μου κάνει πρόταση γάμου, θα του πω ότι θέλω τον χρόνο μου»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 6/7 στο Άλσος Βεΐκου με αφορμή τον ημιτελικό
To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Αν ο Στάθης Σχίζας μου κάνει πρόταση γάμου, θα του πω ότι θέλω τον χρόνο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με σέξι μαύρο σύνολο στον Ημιτελικό του Survivor
Oλοκληρώνεται σήμερα το ταξίδι για το Survivor, με το πρώτο live από το θέατρο Αττικού Άλσους στο Γαλάτσι. O Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους δυο παίκτες που πέρασαν απευθείας στον τελικό και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του η αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μάλιστα η σύντροφός του έχει ξεκινήσει τον αγώνα […]
The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Με σέξι μαύρο σύνολο στον Ημιτελικό του Survivor appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.grΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η νέα ανάρτηση με τον Στάθη Σχίζα και το μήνυμά της για τον μεγάλο τελικό
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στο θέατρο Αττικού Άλσους στο Γαλάτσι για να είναι στο πλευρό του συντρόφου της, Στάθη Σχίζα. Ο επαγγελματίας kick boxer που μπήκε στο reality επιβίωσης στις αρχής του Μάρτη, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον αποψινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης μετά από 4 μήνες παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον […]
The post Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η νέα ανάρτηση με τον Στάθη Σχίζα και το μήνυμά της για τον μεγάλο τελικό appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr