Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η μακροσκελής ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Σε αγαπάω πολύ και σε περιμένω»
17:24 - 05/07/2022
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί ο Ημιτελικός του Survivor και επιτέλους η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα δει τον Στάθη
To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η μακροσκελής ανάρτηση για τον Στάθη Σχίζα – «Σε αγαπάω πολύ και σε περιμένω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αν μου κάνει πρόταση γάμου ο Στάθης Σχίζας, θα απαντήσω ότι θέλω τον χρόνο μου
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στον ημιτελικό του Survivor για να στηρίξει από κοντά τον σύντροφό της, Στάθη Σχίζα, και σήμερα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι τρελά ερωτευμένη με τον επιχειρηματία και φιναλίστ του Survivor, Στάθη Σχίζα, και περιμένει να δει τον σύντροφό της να σηκώνει το τρόπαιο. Η διάσημη Instagrammer ρωτήθηκε ... Περισσότερα
To άρθρο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αν μου κάνει πρόταση γάμου ο Στάθης Σχίζας, θα απαντήσω ότι θέλω τον χρόνο μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Αν μου έκανε πρόταση γάμου ο Στάθης θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου
Ο Στάθης Σχίζας είναι μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη οι φιναλίστ του Survivor, στον μεγάλο τελικό που θα γίνει σήμερα στο Γαλάτσι. Η σύντροφός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκλεψε χθες τα φώτα της δημοσιότητας με την εκρηκτική εμφάνισή της. Το μοντέλο που διατηρεί σχέση εδώ και 1,5 χρόνο με το φιναλίστ του Survivor, δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha πως σε μια πιθανή πρόταση γάμου θα ζητούσε χρόνο. «Δεν ξέρω… Χώρισα πολύ πρόσφατα και είναι πολύ σύντομο να γίνει όλο αυτό τώρα. Αν μου έκανε πρόταση γάμου ο Στάθης θα του έλεγα ότι θέλω τον χρόνο μου. Δεν γίνεται να πάω από γάμο σε γάμο. Από τη στιγμή που ήταν ο σύντροφός μου στο παιχνίδι, θα τον στήριζα από την αρχή έως το τέλος
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr