Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν θα ξανατραγουδήσει το «Και να μου’ να» – Το βέτο της στιχουργού Σίσσυ Τζινιόλη
17:06 - 05/07/2022
Η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη απαγορεύει στον Θέμη Αδαμαντίδη να λέει δικά της τραγούδια, μετά και τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη και της Αναστασίας Στεφάνοβα για ενδοοικογενειακή βία. «Δεν υποστηρίζω και δεν στηρίζω τη βία, δεν του επιτρέπω να πει ξανά δικό μου τραγούδι. Απαγορεύεται! Δεν επιτρέπω αυτός ο άνθρωπος να πει δική μου σύνθεση. Πώς γίνεται τραγουδιστής που τραγουδάει […]
Το άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: Δεν θα ξανατραγουδήσει το «Και να μου’ να» – Το βέτο της στιχουργού Σίσσυ Τζινιόλη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θέμης Αδαμαντίδης: Αυτό το τραγούδι δεν πρόκειται να ξανατραγουδήσει – Το βέτο της στιχουργού
Η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη απαγορεύει στον Θέμη Αδαμαντίδη να λέει δικά της τραγούδια, μετά και τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη και της Αναστασίας Στεφάνοβα για ενδοοικογενειακή βία. «Δεν υποστηρίζω και δεν στηρίζω τη βία, δεν του επιτρέπω να πει ξανά δικό μου τραγούδι. Απαγορεύεται! Δεν επιτρέπω αυτός ο άνθρωπος να πει δική μου σύνθεση. Πώς […]
Διαβάστε το στο irafina.gr