Υπόθεση ντράμερ: «Η κόρη μου λέει την αλήθεια – Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί»

16:54 - 05/07/2022

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το παιδί μου λέει την αλήθεια. Είμαι σίγουρος 1.000%». Με τα λόγια αυτά ο πατέρας της ανήλικης που έχει καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ αφηγήθηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείο πώς ενημερώθηκε από την πρώην σύζυγο του για την εξομολόγηση της κόρης τους και την απόφαση τους να καταγγείλουν τον 70χρονο μουσικό. «Το παιδί δεν είναι φαντασιόπληκτο, τα πράγματα έγιναν όπως τα λέει» είπε συναισθηματικά φορτισμένος επικαλούμενος τα συμπεράσματα της αστυνομικού ψυχολόγου που εξέτασε τη μικρή. Με σπασμένη φωνή ο μάρτυρας είπε πως το παιδί ένιωθε ντροπιασμένο και ήταν μελαγχολικό. «Εγώ της είπα ότι οι μεγάλοι έχουν την ευθύνη και

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δίκη ντράμερ: «Είναι άρρωστος, έβρισκε ηδονή χαϊδεύοντας ένα παιδί» είπε ο πατέρας της ανήλικης

Ο πατέρας της ανήλικης κατέθεσε ότι  η κοπέλα, η οποία σήμερα είναι μαθήτρια Λυκείου, ακόμη τρέμει στη σκέψη όσων της συνέβησαν - Το παιδί λέει την αλήθεια, είπε στο δικαστήριο η ψυχολόγος

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 26/11/2024

Δύο συλλήψεις για εμπρησμό από πρόθεση στον Ωρωπό

Χειροπέδες σε τρεις ανηλίκους στην Παλλήνη για ληστεία

Το συγκινητικό αντίο της Ρούλας Κορομηλά στη Βέφα Αλεξιάδου

Φωτιά σε σπίτι στη Μύρινα της Λήμνου – Στο νοσοκομείο άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του

Η κίνηση Ηλιόπουλου έξω από Καραϊσκάκη – «Διώχνει» 11αδάτο της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι!