Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν του επιτρέπω να ξαναπεί δικό μου τραγούδι, μετά την καταγγελία» λέει γνωστή μουσικοσυνθέτρια
16:00 - 05/07/2022
Η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την απόφασή της
To άρθρο Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν του επιτρέπω να ξαναπεί δικό μου τραγούδι, μετά την καταγγελία» λέει γνωστή μουσικοσυνθέτρια δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θέμης Αδαμαντίδης: «Δεν του επιτρέπω να ξαναπεί δικό μου τραγούδι», λέει γνωστή μουσικοσυνθέτρια
«Αυτός είναι στο βίντεο. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται», είπε μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Τζινιόλη - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε το στο ProtoThema.gr«Δεν επιτρέπω στον Αδαμαντίδη να ξαναπεί δικό μου τραγούδι»: Γνωστή μουσικοσυνθέτρια ξεσπά
Ο Θέμης Αδαμαντίδης αντιμετωπίζει καταγγελία για ξυλοδαρμό από την σύντροφό του
Διαβάστε το στο in.gr«Δεν επιτρέπω στον Θέμη Αδαμαντίδη να ξαναπεί δικό μου τραγούδι», λέει γνωστή μουσικοσυνθέτρια
Για τον Θέμη Αδαντιδη και τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό μίλησε η μουσικοσυνθέτρια, Σίσσυ Τζινιόλη, νωρίτερα σήμερα.
Το άρθρο «Δεν επιτρέπω στον Θέμη Αδαμαντίδη να ξαναπεί δικό μου τραγούδι», λέει γνωστή μουσικοσυνθέτρια εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΣίσσυ Τζινιόλη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν του επιτρέπω να πει ξανά δικό μου τραγούδι»
H μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη απαγορεύει στον Θέμη Αδαμαντίδη να λέει δικά της τραγούδια, μετά και τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκη και της Αναστασίας Στεφάνοβα για ενδοοικογενειακή βία. Η σύντροφός του τον κατήγγειλε για ενδοοικογενειακή βία, με εκείνον να αρνείται κάθε κατηγορία. Ενώ κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή να κλωτσά τη σύντροφό του έξω από νυχτερινό κέντρο στη Γλυφάδα. Η συνεργάτιδα […]
The post Σίσσυ Τζινιόλη για Θέμη Αδαμαντίδη: «Δεν του επιτρέπω να πει ξανά δικό μου τραγούδι» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr