Mike για Έλενα Τσαγκρινού: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε»

13:06 - 05/07/2022

Ο Mike βρέθηκε στο πλατό του Πρωινό την Τετάρτη και μεταξύ άλλων συζήτησε με την Φαίη Σκορδά και για την […] The post Mike για Έλενα Τσαγκρινού: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Mike για τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε…»

Καλεσμένος στο «Πρωινό» ήταν ο Mike, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό του από την πρώην σύντροφό του, Έλενα Τσαγκρινού. «Το προσπαθήσαμε,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Mike για Έλενα Τσαγκρινού: «Το προσπαθήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους»»

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Mike στη Φαίη Σκορδά, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό.Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Mike στη Φαίη Σκορδά, καθώς βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό.Για τη σχέση του με την Έλενα Τσαγκρινού, ανέφερε ο Mike: «Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε, πήραμε χωριστούς δρόμους, είμαστε μια χαρά, όλα καλά. Όταν αγαπάς τον άλλον και σέβεσαι τις αποφάσεις του κι εκείνη τις δικές μου, έτσι πρέπει να γίνεται. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Mike για την Έλενα Τσαγκρινού: Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε και πήραμε χωριστούς δρόμους

«Τώρα είμαι στη φάση που μου αρέσει να είμαι και μόνος μου, να κάνω πράγματα για μένα»

Διαβάστε το στο news.gr

Mike: Σχολίασε τον χωρισμό του με την Έλενα Τσαγκρινού – «Το προσπαθήσαμε και δεν βγήκε – Είμαστε μια χαρά»

O Mike μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του από την Έλενα Τσαγκρινού.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Mike για Έλενα Τσαγκρινού: "Το προσπαθήσαμε, δεν βγήκε"

"Το συζητήσαμε, είδαμε ότι δεν βγαίνει και ότι είναι καλό να πάρουμε χωριστούς δρόμους, ο καθένας ό,τι επιθυμεί"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»