Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης»

10:38 - 05/07/2022

Στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον […] The post Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ ο Φιλιππίδης αποφυλακίστηκε, είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη και δεν δίστασε να εκφράσει τη χαρά του, παρά τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο συνάδελφός του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Γαρδέλης για Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν;» (vid)

Ο Σταμάτης Γαρδέλης στάθηκε στο πλευρό του Πέτρου Φιλιππίδη για την υπόθεση της κατηγορίες των βιασμών που του αποδίδονται.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε»

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης δείχνοντας τη χαρά του για την αποφυλάκισή του ενώ παράλληλα τον χαρακτήρισε «τον μεγαλύτερο ηθοποιό που έχουμε». «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε» είπε ο ηθοποιός ενώ αναφέρθηκε στο σχόλιο του Αλέξη Κούγια πως «το θέατρο είναι ένα μεγάλο κρεβάτι». Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Σταμάτης Γαρδέλης σχολίασε αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα». Ο ηθοποιός επίσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ που αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. «Δόξα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ, αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Δηλώσεις στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έκανε ο Σταμάτης Γαρδέλης. Αίσθηση προκαλούν όσα ανέφερε ο ηθοποιός όταν ρωτήθηκε σχετικά με την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκαλεί: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης»

Μία συνέντευξη, με το δικό του μοναδικό ύφος, παραχώρησε στο Πρωινό και την Πολυξένη Καραμίχα ο Σταμάτης Γαρδέλης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό […] Το άρθρο Ο Σταμάτης Γαρδέλης προκαλεί: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης σε συνέντευξη του στο Πρωινό και στο γεγονός ότι θα αποφυλακισθεί.Στον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης σε συνέντευξη του στο Πρωινό και στο γεγονός ότι θα αποφυλακισθεί.«Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις.  Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και τον κρατάνε ενάμιση χρόνο μέσα», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γαρδέλης. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ που αποφυλακίστηκε – Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός»

Με αφορμή τη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα και To άρθρο Σταμάτης Γαρδέλης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δόξα τω Θεώ που αποφυλακίστηκε – Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε»

Διαβάστε το στο news.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα».

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: "Δόξα τω Θεώ ο Φιλιππίδης αποφυλακίστηκε"

"Είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μα είναι δυνατόν;»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μα είναι δυνατόν;» Ο Σταμάτης Γαρδέλης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό» και μεταξύ άλλων μίλησε  και για τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. Για μένα είναι ο μεγαλύτερος ηθοποιός που έχουμε και έχει γίνει όλο αυτό το νοσηρό πράγμα και […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr

Γαρδέλης για Φιλιππίδη: Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε

Σε δηλώσεις που αν μη τι άλλο θα συζητηθούν προχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος αναφέρθηκε στην -προ ημερών- αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη. Στις δηλώσεις αναφέρεται και στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει γιατί μπλέκει τις δυο αυτές υποθέσεις. «Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε, μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρω, έχω ενστάσεις. […] The post Γαρδέλης για Φιλιππίδη: Δόξα τω Θεώ αποφυλακίστηκε appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»