Ματίνα Νικολάου: «Όταν χώρισα νόμιζα πως τελείωσε η ζωή μου, πως δε θα ξανακάνω σχέση»

09:56 - 05/07/2022

Η Ματίνα Νικολάου μιλά για τη ζωή της, τη σχέση και το παιδί της αλλά και για τη δύσκολη τηλεοπτική σεζόν

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Νικολάου: Στην αρχή νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου και δεν θα έχω ξανά σχέση

«Είχαμε παγώσει, δεν ήθελα να βγω στην εκπομπή», λέει η Ματίνα Νικολάου. Η Ματίνα Νικολάου ήταν χθες καλεσμένη στο «Night Out». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις σκέψεις της, όταν κλήθηκε να βγει στο «Καλό μεσημεράκι» τις πρώτες μέρες του πολέμου στην Ουκρανία. «Αυτή η σεζόν ήταν λίγο περίεργη. Κάποια στιγμή, όταν ... Περισσότερα To άρθρο Ματίνα Νικολάου: Στην αρχή νόμιζα ότι τελείωσε η ζωή μου και δεν θα έχω ξανά σχέση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Συνταγή: Γαλοπούλα με κιμά, κάστανα και σταφίδες

Τραγωδία στη Συγγρού: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε νεαρό που διέσχιζε τη Λεωφόρο

Και εορταστικές και super: Οι υπερτροφές των γιορτών

Τζάστιν Μπαλντόνι: Αφαίρεση βραβείου γυναικείας αλληλεγγύης μετά τις κατηγορίες της Μπλέικ Λάιβλι

Ξέχνα το ghosting: Το zombieing μπήκε στις σχέσεις και είναι ακόμα χειρότερο

Δεν την ξεπέρασε ποτέ: Η ταινία που «τραυμάτισε» τον Χιου Γκραντ όταν ήταν παιδί