Τζούλια Νόβα: Μας δείχνει τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της έξι μήνες μετά τη γέννα της – Φωτογραφία

18:24 - 04/07/2022

Στις 12 Δεκεμβρίου η Τζούλια Νόβα και ο Μιχάλης Βιτζηλαίος έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς To άρθρο Τζούλια Νόβα: Μας δείχνει τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της έξι μήνες μετά τη γέννα της – Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζούλια Νόβα: Δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της η Τζούλια Νόβα μας δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της. Πριν από 6 μήνες και συγκεκριμένα τον περασμένο Δεκέμβρη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό τους έρωτα της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.  Λίγο πριν από τη γέννηση της μικρής είχε γίνει και ο πολιτικός τους γάμος στην […] The post Τζούλια Νόβα: Δείχνει τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς της έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»