Φαίη Σκορδά κατά Σάσας Μπάστα: «Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;»

11:36 - 04/07/2022

Τις δηλώσεις που έκανε η Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη χθες στην εκπομπή «Open Weekend» σχολίασαν σήμερα στο Πρωινό, […] The post Φαίη Σκορδά κατά Σάσας Μπάστα: «Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Σκορδά κατά Σάσας Μπάστα: «Μπορείς να είσαι σίγουρή και να λες πως δεν έχει γίνει ποτέ;»

Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας υπέρ του Θέμη Αδαμαντίδη Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ναταλία Γερμανού κατά Ζοζεφίν: «Θα ήθελα να βγει και να πει συγγνώμη»

Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Ζόζεφιν για το περιστατικό που συνέβη στα MAD AWARDS την ώρα της ανακοίνωσης του βραβείου της, η Ναταλία Γερμανού επανήλθε στο θέμα και δεν της χαρίστηκε.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με την Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;»

Την αντίθεσή της με όσα άκουσε από τη Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, φανερά θυμωμένη.Την αντίθεσή της με όσα άκουσε από τη Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, φανερά θυμωμένη.«Είδα τη Σάσα Μπάστα κάτι…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Τάσο Τεργιάκη να λέει από την πλευρά του: «Η Σάσα Μπάστα είπε ότι “δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει χτυπήσει γυναίκα, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σκορδά κατά Μπάστα: "Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;"

"Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του, είναι το αγαπημένο μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»