Φαίη Σκορδά κατά Σάσας Μπάστα: «Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;»
11:36 - 04/07/2022
Τις δηλώσεις που έκανε η Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη χθες στην εκπομπή «Open Weekend» σχολίασαν σήμερα στο Πρωινό, […]
The post Φαίη Σκορδά κατά Σάσας Μπάστα: «Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φαίη Σκορδά κατά Σάσας Μπάστα: «Μπορείς να είσαι σίγουρή και να λες πως δεν έχει γίνει ποτέ;»
Η Φαίη Σκορδά ξέσπασε μετά τις δηλώσεις της τραγουδίστριας υπέρ του Θέμη Αδαμαντίδη Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΝαταλία Γερμανού κατά Ζοζεφίν: «Θα ήθελα να βγει και να πει συγγνώμη»
Με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η Ζόζεφιν για το περιστατικό που συνέβη στα MAD AWARDS την ώρα της ανακοίνωσης του βραβείου της, η Ναταλία Γερμανού επανήλθε στο θέμα και δεν της χαρίστηκε.
Διαβάστε το στο thebest.grΈξαλλη η Φαίη Σκορδά με την Σάσα Μπάστα για Θέμη Αδαμαντίδη: «Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;»
Την αντίθεσή της με όσα άκουσε από τη Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, φανερά θυμωμένη.Την αντίθεσή της με όσα άκουσε από τη Σάσα Μπάστα για τον Θέμη Αδαμαντίδη εξέφρασε η Φαίη Σκορδά, φανερά θυμωμένη.«Είδα τη Σάσα Μπάστα κάτι…», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Τάσο Τεργιάκη να λέει από την πλευρά του: «Η Σάσα Μπάστα είπε ότι “δεν πιστεύω ότι μπορεί ο Θέμης Αδαμαντίδης να έχει χτυπήσει γυναίκα, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΣκορδά κατά Μπάστα: "Μπορείς να το ξέρεις και να είσαι σίγουρη;"
"Κι εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι του, είναι το αγαπημένο μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr